Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса

Попри війну, українці продовжують працювати, творити та прославляти країну на увесь світ. Так, стало відомо, що одна з найвідоміших у світі українских режисерок Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлса. В доробку Таню – роботи для Карді Б, Кеті Перрі, Lil Nas X, The Weeknd. Кліп на трек As it was був знятий якраз напередодні повномасштабного вторгення Росії в Україну.

"Це музичне відео багато означає для мене! Найбільша мрія, яка здійсниилась у цей жахливий час, – каже режисерка. – "Знімання залишило по собі гіркий присмак, адже це був один із найщасливіших днів у моєму житті, але на другий день зйомок моя Україна була захоплена, тож ви можете уявити, які шалені емоції ми відчували під час знімання. Я і моя команда з України влили так багато любові в це відео, і ви можете побачити це на екрані. Це буде музичне відео, яке я ніколи не забуду, і тепер я можу щасливо піти на пенсію".

Менш ніж за добу відео As it was досягло позначки майже 2 мільйона переглядів. У підписі до відео на YouTube вказано: Made with love by a creative team from Ukraine. Оператором відео став Нікіта Кузьменко. який постійно співпрацює з Таню Муіньо, а декораціі зробила українська художниця Маша Рєва. У другій частині відео Гаррі з танцівниками лежать на яскравому квітучому "полі" – якщо ви знайомі з творчістю Маши Рєви, то легко впізнаєте іі стиль.

"Це відчувається сюрреалістично", – написала художниця у своему інстаграмі. – За місяць до початку війни я орендувала просторе приміщення, щоб переобладнати його під свою арт-студію в Києві, ремонт відбувався активно, я мріяв переїхати і як я буду там працювати, створюючи такий великий масштаб творення мистецтва. Я не сумніваюся, що це станеться дуже скоро, коли ми переможемо, і Україна розквітне, як цей чарівний ліс на моєму малюнку!"

Трек As it was увійшов у новий альбом Стайлса "Harry's House", який вийде 20 травня.

Популярне на VOGUE