Прем'єра: співачка Alina Pash про новий кліп Oinagori

Нове відео Oinagori сьогодні випустила Alina Pash – найяскравіше відкриття української музики 2018 року. Відео на трек, в якому з властивою Аліні іронією обіграна українська народна пісня "Ой на горі два дубки", зняли у французькому Марселі з місцевою командою – його режисерами стали Лу Ескобар і Натан Дайзі. Від закарпатського репу в дебютній пісні "Бітанга" до якісної танцювальної електроніки – Аліна Паш, яка в цьому сезоні стала обличчям колекції LL by Litkovskaya, не перестає дивувати.

Спеціально для Vogue.ua Аліна Паш розповіла про те, як створювали кліп.

"Трек ми зробили на одному диханні ... Ми з бойфрендом були в Парижі на концерті Кендрика Ламара, і в останній день нашої подорожі він познайомив мене зі своїм другом, модним паризьким бітмейкером MIM. За чотири години до нашого літака ми заїхали на студію. Один з його треків відрізнявся від інших своєю "хардовістю". MIM cказал: "Цей трек використовували Adidas в своїй рекламі. Всі права належать мені, але я дозволив разово використовувати їм цей біт". MIM запропонував мені вибрати в подарунок один з його бітів, і мені сподобався саме цей "хардовий" біт. І він відразу запропонував записати трек на студії. Для мене це було несподівано – я ніколи не записувала пісні в такому прискореному режимі. Мені потрібно було дуже швидко збагнути, про що співати, яку історію розповідати. Так як в першому треку Bitanga я почала з коренів і народності, то вирішила продовжити цю тему і в новому треку.

Аліна Паш

Пісню "Ой на горі два дубки" я знала з дитинства, її дуже часто співали на весіллях, але, якщо чесно, її мелодія мені не дуже подобалася. Тому я вирішила її переробити. Я швидко придумала історію, як мене не відпускають на танці, а хлопець все просить та просить зустрічі.

Чому ми знімали в Марселі? По-перше, наш співрежисер, Лу Ескобар, звідти, їй було легко організувати зйомку. А по-друге, у нас була ідея обіграти це місто – воно наполовину французьке, а друга половина – мусульманське, де дівчата ходять в буркіні. Ми вирішили обіграти мусульманські вбрання, і дати їм нове життя. Ми пошили ці буркіні разом з подругою, а стилізував це все Валера Топал, з яким ми працюємо вже в другому кліпі".

Популярне на VOGUE