Гурт The Hardkiss випустив кліп на пісню "7 вітрів"

Гурт The Hardkiss поділився драйвовим кліпом на трек "7 вітрів", який увійшов до їхнього нового альбому "Жива і не залізна". Нагадаємо, новий альбом музикантів вийшов у травні. Його записали на власній студії The HARDKISS, а робота над ним тривала два роки.

"Це одна з найдрайвовіших пісень нового альбому, — розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. — Вона цілком може стати гімном усіх, хто живе в активному ритмі. Під неї чудово бігати вранці, тренуватися в спортзалі, подорожувати або просто мчати на авто містом... Літаки й вертольоти, як символ швидкості й руху, прекрасно доповнили історію. Що стосується велосипеда в кліпі — це ідея Вала (Вал Бебко, креативний продюсер і гітарист гурту. — Прим. ред.). Я б сама навряд чи додумалася в складному сценічному образі діставатися на велосипеді на свій концерт". До кліпу ввійшли кадри з масштабного концерту The Hardkiss на фестивалі Atlas Weekend влітку цього року.

Ця осінь буде для музикантів активною — гурт вирушить у масштабний тур на підтримку нового альбому "Жива і не залізна". У вересні та жовтні The Hardkiss відіграють концерти у 25 містах України. Ювілейне шоу "Десять", присвячене 10-річчю гурту, відбудеться 18 червня 2022 року в Києві на НСК "Олімпійський".

Фото: Ілля Колотій

Популярне на VOGUE