До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Жива і не залізна": The Hardkiss випустили новий альбом

Сьогодні, 21 травня, гурт випустив четвертий студійний альбом The Hardkiss — "Жива і не залізна". Цей альбом для гурту етапний — у 2021-му музиканти святкують своє 10-річчя. Альбом "Жива і не залізна" записано на власній студії The HARDKISS, робота над ним тривала два роки.

"Концепція нашого нового альбому — Життя. Це не „космічна ластівка", а жива пташка у своєму природному середовищі. Найпростіші почуття й емоції, які супроводжують нас щодня. У центрі всіх історій — жінка. Цей альбом про неї — живу, що надто гостро все відчуває, — каже Юлія Саніна. — Багато хто каже, що за цей рік я особливо розкрилася. Багато хто пізнав мене з іншого боку — того, що за сценою. Тому і з’явився образ яскравої живої пташки, яка тепер готова розправити крила й полетіти. Вона жива і справжня".

Реклама

Почути альбом наживо можна буде зовсім скоро. Цього літа гурт представить альбом "Жива і не залізна" на головних фестивалях країни, а восени вирушить у тур на підтримку релізу. Масштабне шоу "Десять" The Hardkiss представлять 18 червня 2022 року в Києві на НСК "Олімпійський". Юлія Саніна стала героїнею травневого номера Vogue UA і розповіла про підготовку до концерту та про те, як вони пережили карантин. "Справжній фідбек дають тільки концерти, — каже Юлія. — Тому нині, випускаючи сингли й знімаючи кліпи, ми багато вкладаємо, але майже нічого не отримуємо натомість у сенсі енергії. Вподобайки, коментарі — це зовсім не те".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.