Штани плісе — найзручніша офіційна модель, яку обирає Дженніфер Еністон

Штани плісе повернулися й стали обов'язковим елементом літнього гардероба. В образі з цими штанами була помічена Дженніфер Еністон — під час знімання в Нью-Йорку акторка була вдягнута у зручні повсякденні речі, і зіркою її вбрання стали штани плісе.

Gotham

Поява Дженніфер Еністон у штанах плісе в одній із модних столиць світу дозволила модницям полегшено видихнути. Простий та свіжий образ акторки має привабливий вигляд та є легким для наслідування. Складається він усього з чотирьох елементів: білої сорочки без рукавів, бежевих штанів плісе, босоніжок на платформі та плетеної сумки-мішка через плече.

Привабливість штанів плісе — у їхній універсальності. Вони є ідеальним елементом капсульного гардероба, мають класичний крій, комфортні, як широкі штани, а ще створені для вишуканих стилізацій.

Зірка серіалу "Друзі" вочевидь розуміється на гармонійному поєднанні речей. Світла сорочка, заправлена в штани, додала образу виключний шарм 1990-х, а сумка Bottega Veneta та босоніжки на високій платформі полегшили стилізацію, створивши настрою повсякденності.

Неважливо, чи є цей образ частиною знімального процесу, чи Дженніфер Еністон так прийшла на майданчик. Головне те, що таке поєднання речей є вельми привабливим.

За матеріалами vogue.es

Популярне на VOGUE