4 образи із сукнями бохо, щоб зустріти вересень

Сукні в стилі бохо були головними образами сезону весна-літо 2024 і передбачувано залишаться в модних трендах у період міжсезоння. Біла бохо-сукня, з квітковим принтом, в'язаними елементами та рюшами, претендує на універсальність, поєднуючись зі шкіряними куртками, тренчами, жакетами, ботильйонами та балетками. Далі розповідаємо, як носити сукню бохо на початку осені.

Spotlight / Valentina Valdinoci

Зі шкіряною курткою та балетками

Гра фактур та кольорів цього сезону спонукає створювати контрастні образи, де поєднуватимуться протилежності, як-от маскулінне з фемінним та романтичне з утилітарним. Наприклад, ніжна біла сукня з вишитими квітами з потертою шкіряною курткою та сітчастими балетками, які варто взути зі шкарпетками, забезпечивши собі максимальний комфорт.

Edward Berthelot/Getty Images

З курткою

Цим варіантом радимо відійти від пропозицій поєднувати сукню з джинсовою курткою в стилі 1970-х. Замість неї оберіть універсальний варіант верхнього одягу. Нагадаємо, що цієї осені актуальними будуть утилітарні куртки, а моделі на кшталт курток від Carhartt WIP або Barbour складуть ідеальну пару максісукні. Взуйте гумовці, щоб повністю дотриматися стилю.

Edward Berthelot/Getty Images

З жакетом

Лише уявіть — мереживна напівпрозора бохо-сукня з квітковими мотивами є достатньо універсальним елементом одягу, щоб носити її на офіційні заходи та вулицями міста. Достатньо поєднати її з класичним жакетом.

Valentina Valdinoci

З тренчем

Бохо-сукня у версії сліп-дрес підкреслить талію, якщо поєднати її з класичним тренчем, туфлями на підборах та бордовою сумкою — трендом сезону, представленим на подіумах Chanel, Gucci, Ferragamo. Це приклад, як класичні речі роблять універсальними тенденції окремих сезонів.

Francesca Babbi

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE