До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших тренчів цієї весни

Навесні тренч — універсальна річ, без якої неможливо уявити модний гардероб. Цей практичний плащ легко вписується в будь-який стиль, а головне, має фантастичну здатність робити навіть найпростіші образи цікавими. У новому сезоні дизайнери, крім класичних бежевих і карамельних тренчкотів, пропонують вибирати лаконічні дизайни з мінімальною кількістю фурнітури, шкіряні або замшеві моделі, тренчі з принтами і строгі чорні версії. Vogue.ua зібрав 5 наймодніших тренчів цієї весни.

Мінімалізм

Мінімалізм і естетика 1990-х — один із головних трендів нового сезону. Тому цієї весни переважатимуть чисті лінії та лаконічний крій, які стануть символами стриманої, передовсім практичної елегантності. Це стосується і верхнього одягу, як-от, наприклад, тренчів. Менше значить більше — девіз, якого пропонуємо дотримуватись при виборі актуальної моделі. Звертайте увагу на тренчі нейтральних відтінків з мінімальною кількістю фурнітури.

Реклама

Tove
Tove

Khaite
Khaite

Шкіра

Якщо ви давно вагаєтесь, придбати шкіряний тренч чи ні, наша відповідь — обов'язково! Про актуальність цього верхнього одягу свідчать не тільки колекції брендів весна-літо 2024, а й нещодавні виходи streetstyle-зірок, зокрема Гейлі Бібер, Дуа Ліпи і Кендалл Дженнер. В колекції Alexander McQueen ви знайдете класичний шкіряний чорний тренч, а у Bottega Veneta — трендову бежеву модель зі вшитим шарфом.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Замша

Замша, яка була особливо популярна в 1970-х роках, знову повертається у списки головних трендів цієї весни. Замшеві куртки Міуччі Пради ми почали помічати ще торік, але тепер дизайнери вирішили додати до колекцій і замшеві тренчі. Найкращі шукайте у Max Mara і Miu Miu.

Max Mara
Max Mara

Miu Miu
Miu Miu

З принтами

Якщо ви втомилися від однотонного верхнього одягу і бажаєте додати до свого гардероба щось цікаве, то цієї весни є така можливість. Йдеться про тренчі з візерунками, які мають не менш привабливий вигляд, ніж монохромні варіанти. Наші фаворити представлені в колекціях Burberry і Christian Dior.

Burberry
Burberry

Christian Dior
Christian Dior

Чорні

Кращим за новий тренч може бути тільки новий чорний тренч — з екошкіри, бавовни, габардину, з атласу чи шовку або навіть прозора версія. У чорного тренча є велика перевага — він завжди матиме стильний вигляд і на додачу візуально підкорегує фігуру.

Jil Sander
Jil Sander

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.