Gucci запускає лінію домашнього декору

Будинок Gucci презентує нову еклектичну колекцію предметів інтер’єру Gucci Décor.

imageНова колекція Gucci Décor

Патерни, кольори та дизайн, використані в Gucci Décor, натхненні колекціями одягу креативного директора марки Алессандро Мікеле. Меблі, предмети декору та посуду виконані в еклектичній манері, що не позбавлена життєрадісного балканського настрою.

Нова колекція Gucci DécorЯскраві стільці з високими дерев'яними спинками, жакардовою тканиною з вишивкою та срібними деталями. Серед вишитих зображень – знакові для модного Будинку кішка, тигр, бджола, ревучий тигр. Схожими патернами прикрашені й невеликі оксамитові подушки з колекції.

Металічні таці також "вбрані" у впізнавані символи й кольори бренду. Моделі з ручками зручні в переносці, а ті, що за формою нагадують тарілку, окрім своєї основної функції можуть також функціонувати як столик, якщо їх розмістити на спеціальній тринозі.

Порцелянові предмети створені знаменитою італійською мануфактурою Richard Ginori, що існує з 1735 року. Чашки, підсвічники та тримачі для автоматичних паличок прикрашені розробленими Алессандро Мікеле візерунками-гербаріями. Деякі екземпляри колекції прикрашені порцеляновими 3D-фігурами бджоли, метелика й жука. .

Автоматичні свічки та палички для цієї колекції виконані в чотирьох композиціях: Inventum, де ніжність дамаської троянди змішується з хтивою таїфською; у Fumus густий аромат березової кори пом’якшений свіжістю листя апельсинового дерева і теплотою бджолиного воску; Herbosum розкривається живою грою свіжих нот листя помідора, базиліку та лимонної трави; в Esotericum гіркі нотки севільських апельсинів вигадливо переплетені з ароматом жасмину.

Нова колекція Gucci Décor

Колекція Gucci Décor з’явиться у бутіках Gucci і на gucci.com у вересні.

Читайте також:

На заході сонця: нова рекламна кампанія Gucci

Новая арт-коллаборация Gucci

Resort 2018: 5 головних трендів круїзних колекцій

Популярне на VOGUE