До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Resort 2018: 5 головних трендів круїзних колекцій

У колекціях сезону Resort 2018 відчувається оптимістичний настрій. Багато дизайнерів зробили ставку на яскраві кольори і соковиті барви. Найбільш популярними були квіткові принти й найрізноманітніші відтінки зеленого. Багато брендів також згадали про глем стиль і дали зрозуміти, що зухвалість вісімдесятих їм ще не набридла.

Розслаблений гламур

Гламур у своїй класичній інтерпретації стає усе більш повсякденним, а скоро, можливо, й зовсім витіснить спортивний стиль. Так принаймні здається після перегляду нових круїзних колекцій, які наприкінці осені вже з’являться у магазинах. Одяг з блискучих та струмуючих тканин більше не потребує приводу для того, аби його вдягти днем.

Реклама

<b>Резорт 2018- Глэм</b>

Світ клітинки

Клітинковий принт припав до смаку таких брендів як Fendi й Oscar de la Renta, а в Alberta Ferretti узагалі поєднують клітинку з квітковими мотивами.

<b>Резорт 2018-Клетка</b>

Біле царство

Білий колір ідеальний для літа, оскільки він не лише не поглинає промені палючого сонця, а ще й дарує відчуття повітряності й легкості.

<b>Резорт 2018- белый цвет</b>

Смак лайму

Зелений колір став фаворитом цього сезону. Деякі дизайнери зважилися на сміливий експеримент, виділивши один з його відтінків – лаймовий.

<b>Резорт 2018- лайм</b>

Квітковий сад

Квіти надихають дизайнерів уже не один сезон. Цього разу вони прикрашають повітряні сукні, створені будинками моди Gucci, Etro та Pringle of Scotland.

<b>Реторт 2018- цветочный принт</b>

Читайте також:

Коллекции Resort 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.