Що на сніданок: мереживні млинчики з кисломолочним сиром від шеф-кондитерки Євгенії Яницької

Щовихідних vogue.ua пропонує ідеї смачних і простих сніданків від українських шеф-кухарів і ресторанів. Цього разу готуємо улюблену багатьма страву дитинства — тонкі млинці з кисломолочним сиром. Рецептом поділилася шеф-кондитерка Євгенія Яницька.

image
Інгредієнти

Для 10 млинчиків:

3 яйця;

2 г солі;

70 г цукру;

500 мл молока (окріп);

200 г борошна;

60 мл рослинної олії;

4 г соди (погасити оцтом).

Для начинки:

400 г кисломолочного сиру;

80 г гречаного меду;

Ваніль за смаком.

Для соусу:

300 г свіжомороженої вишні без кісточок;

12 г крохмалю;

9 ст. л. води.

Приготування

Млинці:

Начинка:

Соус:

Подача:

Популярне на VOGUE