Гарбузовий суп — найтепліший і найшвидший рецепт цієї осені

Пік осіннього сезону означає одне: якщо ви ще не готували гарбуз, то саме час цим зайнятися. Гарбуз можна запекти і подати з медом, можна додати в салат або спекти з ним пиріг. Проте найшвидше — зварити яскраво-жовтогарячий суп-пюре. Заради нього не потрібно купувати жодних спеціальних продуктів (хіба що гарбуз), він підніме настрій кольором і наситить на цілий день. Розповідаємо, як приготувати найшвидший гарбузовий суп.

imagePhoto: Getty Images

Гарбузовий суп

Інгредієнти:

Гарбуз;

Овочевий або курячий бульйон;

Вода;

Часник;

Ріпчаста цибуля;

Вершки або молоко.

Приготування:

Популярне на VOGUE