Головний секрет красивої шкіри — протисонцевий засіб

Головний секрет гарної шкіри протисонцевий засіб. Адже, хоч би яким потужним був повсякденний догляд, дія ультрафіолету може звести нанівець всі зусилля.

Найкращий захист від сонця — той, що ви наносите регулярно і з задоволенням, кажуть дерматологи. Зручний формат — запорука успіху

Medik8

Антивіковий зволожувальний крем Advanced Day Total Protect, Medik8, SPF 30, 5* UVA

Мініатюрного тюбика вистачить на кілька місяців. Засіб із легкою текстурою містить UV-фільтри та пептид карнозин, що захищає від інфрачервоних променів, які руйнують колаген у шкірі.

[comfort zone]

Захисний флюїд проти пігментації Luminant Defense Fluid, [comfort zone], SPF 50

Засіб знижує синтез меланіну завдяки екстрактові цвіту хмелю. Має в складі суміш стабільних UVA- та UVB-фільтрів, які не шкодять довкіллю й безпечні для шкіри.

Dior

Протисонцевий крем для обличчя Dior Solar Protective Face Cream, Dior, SPF 30

Формула збагачена комплексом Tan Beautifier (екстракт кореня рослини колеус, що ущільнює епідерміс, рослинна молекула інозит, яка підсилює засмагу, та антиоксидантний вітамін Е). Засіб захищає від пігментації, але не перешкоджає засмазі.

Givenchy

Протисонцевий флюїд Skin Perfecto, Givenchy, SPF 50+ PA++++​

Містить вітамін С та надає сяйва шкірі завдяки світловідбивним частинкам у складі. Може слугувати базою під макіяж.

Shiseido

Протисонцевий крем для обличчя та тіла Urban Environment UV Protection Cream Plus, Shiseido, SPF 50

Легкий як пір'їнка крем зволожує та водночас захищає від сонця й забрудненого повітря. Це той випадок, коли користування санскрином — у задоволення.

Sisley

Тонувальний протисонцевий засіб Super Soin Solaire Facial Sun Care Spf 30 № 1 Natural, Sisley, SPF 30, РА+++

Поєднує функції санскрина і тональної основи. Комплекс фізичних фільтрів оксиду цинка та діоксиду титана доповнений антиоксидантним ацетатом вітаміну E, екстрактом едельвейсу, який захищає цілісність ДНК клітин шкіри, та зволожувальними оліями каріте й камелії. Легкий відтінок засобу пожвавлює колір обличчя. Це ідеальний вибір для спекотних робочих днів, коли основна доза сонця припадає на ранкові часи, під час дороги до офісу. Поновлювати нанесення треба що дві години.

HydroPeptide

Протисонцевий крем для обличчя з тонувальним ефектом Solar Defense Tinted, HydroPeptide, SPF 30

Потужно захищає від UVA-, UVB- та інфрачервоного випромінювання. Засіб вирівнює тон шкіри та надає сяйва. Зручна помпа-дозатор і герметичний тюбик — страховка від протікання.

[comfort zone]

Протисонцевий стік для чутливих зон, Sun Soul Stick, [comfort zone], SPF 50+

Водостійка формула надійно захищає, а формат стіка-олівця допомагає легко наносити засіб навіть на перенісся, контури губ та очей і крайки вух.

Sensilis

Протисонцева емульсія Photocorrection [AR 50+], Sensilis

Знахідка для людей із чутливою шкірою, розацеа й куперозом. Безкомпромісно захищає від UVA- та UVB-променів і синього світла. Зволожує та заспокоює завдяки молочній кислоті й екстракту вівса у складі.

Perricone MD

Зволожувальний крем High Potency, Perricone MD, SPF 30

Засіб має шовковисту текстуру і потужний склад: сполука DMAE, що відповідає за пружність шкіри, вітамін Е, зволожувач і антиоксидант, олія насіння індійського бука, яка живить і зволожує шкіру, та протисонцеві фізичні фільтри.

Vichy

Невагомий протисонцевий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, Capital Soleil, Vichy, SPF 50+

Невагомий флюїд містить пептиди, пробіотики та ніацинамід для заспокоєння чутливої шкіри. Секрет легкого покриття, що не закупорює пори, — нова технологія Netlock, коли SPF-фільтри формують стійку невидиму плівку без відчуття жиру на шкірі.

Фото: Andrii Shurpin, Valerie Sagura
Стиль: Nataliya Tiuleneva

Популярне на VOGUE