HBO показали тизер восьмого сезону "Гри престолів"

Канал HBO щосили готується до нового телевізійного сезону. Днями канал представив тизер всіх серіалів, які повернуться на екрани в сезоні 2018/2019 – це "Велика маленька брехня", "Двійка", "Гра престолів" і "Справжній детектив". Завдяки тизеру нарешті можна дізнатися про те, що нас чекає у восьмому і фінальному сезоні "Гри престолів", чиї зйомки останні півроку тримали в суворій таємниці.

В кадрі з'являються провідні герої: Тіріон Ланністер і Дейнеріс Таргаріен, Джон Сноу, Санса Старк і, звичайно, білі ходоки. Судячи з того, що Дейнеріс наказує своїм драконам спалити все живе, можна припустити, що восьмий сезон буде найдраматичнішим і ефектним одночасно.

Тим часом продюсери повідомили, що прем'єра восьмого сезону знову переноситься. З квітня 2019 року прем'єру тепер перенесли на червень того ж року – або на весну 2020 року. Ймовірно, реліз переносять через те, що зйомки виявилися занадто маштабними. Також, за чутками, зйомки змістились через весілля Кіта Герінгтона (Джон Сноу) і Роуз Леслі, що відбулось у червні.

Популярне на VOGUE