Фільм Джима Джармуша відкриє Каннський кінофестиваль

Новий фільм Джима Джармуша The Dead Do not Die ("Мертві не помирають") відкриє програму цьогорічного Каннського кінофестивалю.

imageАдам Драйвер, Хлоя Севіньї і Білл Мюррей у фільмі "Мертві не помирають"

Цього року Каннський кінофестиваль почнеться з фільму Джима Джармуша "Мертві не помирають" – стрічки, повної зірок категорії "А", в якій поліцейські в особах Білла Мюррея, Хлої Севіньї і Адама Драйвера борються із зомбі в маленькому містечку. Також у фільмі знялися Тільда Свінтон, Селена Гомес, Денні Гловер, Остін Батлер, Калеб Лендрі Джонс і Іггі Поп.

Прем'єра комедії, яка боротиметься за головний приз фестивалю, "Золоту пальмову гілку", відбудеться 14 травня і буде представлена у Франції в той же день. Світова прем'єра картини запланована на 14 червня.

Вперше Джармуш справив фурор на набережній Круазет 1984 року і виграв "Золоту камеру" за дебютний фільм "Дивніше, ніж в раю". Режисер повертався на фестиваль з більшістю своїх фільмів, в тому числі зі стрічкою "Патерсон" 2016 року. У Каннах побували його картини "Зламані квіти", в якому знялися Мюррей і Свінтон, а також "Виживуть тільки коханці", "Собака-привид: шлях самурая", "Мрець", "Таємничий поїзд" і "Поза законом".

Популярне на VOGUE