До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Лондоні: Chalayan, Christopher Raeburn і Cottweiler

У Лондоні стартував Тиждень чоловічої моди, в рамках якого свій погляд на сезон осінь-зима 2018/2019 покажуть кілька десятків британських дизайнерів. Vogue.ua розповідає про найцікавіші колекції.​

Chalayan

Хуссейн Чалаян закінчив коледж Сент-Мартінс, але його викладачі завжди вважали, що йому більше підійде скульптура. Незважаючи на те, що дизайнер залишився вірним моді, в своїх колекціях він нерідко використовує архітектурний, чітко вивірений крій. Звернувся він до скульптурних форм і цього разу. Основою чоловічої колекції Чалаян вибрав верхній одяг – різноманітні куртки і пальта він ускладнив асиметричними деталями, а також продемонстрував, що багатошаровість може бути елегантною і зручною.

Реклама
Chalayan осень-зима 2018/2019
Chalayan осень-зима 2018/2019
Chalayan осень-зима 2018/2019

Переглянути всю колекцію.

Christopher Raeburn

Візитна картка британця Крістофера Реберна – використання армійських матеріалів в колекціях. У новому сезоні Реберн знову звернувся до улюбленої парашутної тканини, але додав до неї теплі байкові ковдри. З останніх він зшив затишні пальто, брюки і худі, графічний малюнок яких вдало контрастує з м'якою фактурою. Головним колірним акцентом дизайнер вибрав помаранчевий – важливий колір як у військовому світі, так і в утилітарній естетиці, близькій Реберну.

Christopher Raeburn осень-зима 2018/2019
Christopher Raeburn осень-зима 2018/2019
Christopher Raeburn осень-зима 2018/2019

Переглянути всю колекцію.

Cottweiler

Одяг для бренду Cottweiler створюють Метью Дейніті і Бен Котрелл, які недавно завершили подорож по печерах Словенії і всі свої враження виразили в новій колекції. Її принти відсилають до гірських пейзажів і гладкої водної гладі озер, на ременях можна розглянути альпіністське спорядження, а фактура тканин нагадує про камені і лід. Окрему увагу привернули декоративні деталі на сумках і взуття – вони виглядали точно так само, як печерні сталактити і сталагміти.

Cottweiler осень-зима 2018/2019
Cottweiler осень-зима 2018/2019
Cottweiler осень-зима 2018/2019Переглянути всю колекцію.

Читайте також:

Як одягаються лондонські модники взимку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.