Тренер "янголів" Victoria's Secret розкриває їхні секрети краси

BODY
7 листопада 2017

Зовнішнім виглядом моделей Victoria's Secret захоплюється весь світ, але не всі шанувальники замислюються про колосальну працю, що стоїть за ідеальною картинкою. За кілька тижнів до дня Х – масштабного шоу Victoria's Secret Fashion Show – тренер "янголів" Рассел Бейтмен розповів про золоті правила, яких його підопічні дотримуються безумовно.

imageVictoria's Secret Fashion Show 2016
Склянка води з лимоном

Разом з постійними тренуваннями лимонна вода допомагає ефективно худнути. Пити її найкраще зранку, відразу після пробудження, що допоможе зарядити організм енергією на весь день і притупити апетит. Також вода з лимоном гарна вдень – часто бажання зайвий раз щось з'їсти є всього лише симптомом зневоднення організму.

www.instagram.com/karliekloss
Баланс

У світі є дві сили: інь (жіноча) і янь (чоловіча). Мужність або сила вогню допомагає досягати поставлених цілей, а сила води, що вважається жіночою, відповідає за стосунки, сім'ю і самовдосконалення. Як тільки ви визначите свої цілі, ви повинні знайти баланс між цими двома силами. У спорті це може виражатися в чергуванні функціональних тренувань і медитації.

www.instagram.com/russellsbc
Індивідуальний підхід

Уважно стежте за своїми тренуваннями і особистим режимом харчування, слухайте своє тіло. Немає універсальних порад для всіх – хтось готовий і може викладатися на 100% вранці, а комусь це складно робити і пік його активності настає ввечері. Правильність свого режиму легко перевірити – якщо протягом трьох днів вранці вам складно прокидатися і ви відчуваєте себе неповноцінно, то є сенс переглянути свою програму. Головне – ніколи не забувати, що кожен новий день – це відмінна можливість стати кращою версією себе.

www.instagram.com/jastookes
Обережний вибір біодобавок

Не потрібно витрачати багато грошей на різноманітні харчові добавки і "чудодійні" порошки. Краще купити якісних органічних продуктів і почати збалансовано харчуватися. Якщо ви п'єте жироспалювальні таблетки, а потім скаржитеся на якість сну, не дивуйтеся – ваш організм просто детоксифікує всі речовини, що ви прийняли. Але й хороші біодобавки існують. Я рекомендую вітамін D і алое вера.

www.instagram.com/stellamaxwell
Проведіть ревізію продуктів

Усі нездорові продукти, які є вдома, потрібно просто взяти і викинути. У моменти стресу або депресії рука сама потягнеться за ними, але якщо вона нічого не знайде, то просто обмежиться яблуком, а не абичим.

www.instagram.com/hoskelsa
Займіть себе справою

Зазвичай нам хочеться чогось солоденького ввечері, тому що ми недостатньо добре їли протягом дня або просто тому, що нам нудно. Спробуйте розрізнити причини цього бажання – відволічіться, зателефонуйте другові, почитайте книжку, іншими словами, займіть себе справою.

www.instagram.com/romeestrijd
Прокидайтеся енергійно

Більшість людей відчувають занепад сил відразу після пробудження – пов'язано це з недостатнім рівнем цукру в організмі після сну. Мінімізувати це можна, якщо з'їсти перед сном одну або дві ложки несолодкої мигдалевої олії. Вона допоможе стабілізувати рівень цукру протягом доби і підйом буде радісним і енергійним.

www.instagram.com/hoskelsa
Рух – життя

Навіть якщо ви не пропускаєте тренування, сидіння перед телевізіром або за комп'ютером все одно вкорочує ваше життя. Дослідження, в якому взяли участь більше 100 000 чоловік, доводить, що смертність у людей, які сидять шість годин на день, на 37% вища, ніж у тих, хто сидить дві години на день. Здається, це привід – завести будильник і не забувати вставати кожні 20 хвилин, щоби хоча б пройтися до кулера з водою в офісі.

www.instagram.com/russellsbc
Медитація

Не варто недооцінювати медитацію. Вона допоможе налагодити сон, знизити рівень гормонів стресу і поліпшити самомотивацію. Це займе всього лиш 15 хвилин на день. Упевнений, що на перегляд стрічки в інстаграм ви витрачаєте більше.

www.instagram.com/josephineskriver
Позбавтеся від похмілля

Після кожного келиха алкоголю випивайте склянку чистої води. Це допоможе організму розбавити токсини, перед тим як очиститися від них. Також багатьом дівчатам, яких я треную, рекомендую перед виходом на вечірку випити вітамін С. Це теж допомагає.

www.instagram.com/josephineskriver

За матеріалами: www.vogue.fr

Читайте також:

Усі скарби Victoria's Secret: 23 дорогоцінних Fantasy Bra

Що потрібно знати про Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

Популярне на VOGUE