До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про Vogue UA Ukrainian Designers Showcase в Парижі

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризуватиме її на світовій арені. 28 вересня, у колаборації з IQOS та SOLO for Diamonds, у межах Тижня моди в Парижі ми представимо найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. 18 брендів продемонструють образи як з нових колекцій, так і ті, що найкраще розкривають їхню ДНК.

"Ця безпрецедентна подія дасть змогу українським дизайнерам особисто зустрітися з першими особами світової модної індустрії та особисто представити їм свої нові колекції та знакові речі в цей складний час", – розповідає Пилип Власов, головний редактор Vogue UA.

Реклама

Учасниками Vogue UA Ukrainian Designers Showcase стали Bevza, KSENIASCHNAIDER, Anna October, FROLOV, BOBKOVA, Masha Popova, LITKOVSKAYA, bettter, Ienki Ienki, PASKAL, POUSTOVIT, Ruslan Baginskiy, Six, TG Botanical, Olenich, GUDU, Anton Belinskiy та Vita Kin.

Крім того, два українські бренди представлять спеціальні колаборації під час івенту. Світлана Бевза створила стильний мінімалістичний аксесуар разом з брендом IQOS.

Не виключає всіх ризиків. Аерозоль містить нікотин, що спричинює залежність. Тільки для повнолітніх осіб

Лілія Літковська, також уперше спробувала власні сили у створенні ювелірного NFT-об’єкта разом із SOLO for Diamonds – інноваційним українським брендом, відомим своїми високоякісними вирощеними діамантами.

У прикрасі буде використано вирощений діамант 20,23 карата

"До України нині прикута увага всього світу, і доки наші солдати борються за незалежність на фронті, креативна індустрія має виконувати свою роботу – розкривати потенціал країни, знайомити з її культурою й водночас демонструвати високу якість, – розповідає дизайнерка-учасниця Vogue UA Ukrainian Designers Showcase Крістіна Бобкова. – Мода – одна з найбільших індустрій і конкуренція тут висока, але, виступаючи єдиним фронтом, ми можемо бути почуті ще краще".

Крім того, в межах паризької події Vogue UA представить і власні нові ініціативи, які поки що тримають у секреті. З ними ми почнемо знайомити шанувальників Vogue UA вже найближчими днями.

Партнери заходу: Hennessy та Distil #9.

28 вересня, з 19.00 до 23.00 за київським часом, на сторінці Vogue UA в Instagram можна переглянути прямий репортаж із заходу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.