До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом Anna October

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них – Anna October.

Анна Октябрь

Основою колекцій українського бренду Anna October, який засновано у 2010 році, є сукні, що увиразнюють жіночність і грацію. Універсальна лінійка наповнена силуетами, які повторюють вигини тіла, а також розкішним кашеміром.

Реклама
Anna October

Дизайнерка Анна Октябрь розробила стійкий дух бренду: колекції створені з використанням текстильних відходів, а суттєва кількість предметів виготовлена ​​вручну за допомогою оновлених ремісничих технік. Одяг Anna October доступний у всьому світі в онлайнових та звичайних крамницях, включно з Moda Operandi, SSENCE, FWRD і Shopbop.

Anna October

На Vogue UA Ukrainian Designers Showcase бренд представить свої іконічні струмливі сукні й романтичні блузи з воланами, що підкреслюють чутливість і дух свободи.

Anna October

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.