До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація книжки "80 років ЦУМу" в межах Ukrainian Fashion Week

У межах Ukrainian Fashion Week відбулася презентація книжки "80 років ЦУМу", яку головний універмаг країни випустив на честь власного дня народження.

Книжка "80 років ЦУМу"

Під час невимушеного паблік-тока, який вели Вероніка Селега, керівниця креативного відділу ЦУМ, Маруся Коваль і головна редакторка журналу "Антиквар", Анна Шерман – розповіли про процес створення цього колекційного видання, його значимість в історії Києва та цікаві моменти роботи. Маруся Коваль розповіла, що ідея книжки зародилася, коли команда ЦУМу відтворила вітрину середини 1960-х років на честь свого ювілею і отримала величезний відгук громадськості.

Реклама
Вероніка Селега, Маруся Коваль, Анна Шерман
Маруся Коваль
Маруся Коваль і Анна Шерман

"80 років ЦУМу" виконана в форматі coffee table book і складається з серії інтерв'ю з продавцями і декораторами універмагу, архівних світлин і найкращих вітрин за всю його історію. Тематично книжка поділена на три великі розділи: спогади співробітників минулих років, етап реконструкції, який тривав з 2012 до 2016 року, а також нові проєкти, створені вже в новітній час.

Книжка "80 років ЦУМу"
Книжка "80 років ЦУМу"

З 1 по 5 лютого можна зробити попереднє замовлення на книжку і отримати 20% знижку.

<b>TSUM_Book_Presenttion</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.