До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надійна база: спільна колекція JUL x ЦУМ

Новий осінній сезон київський ЦУМ починає із чудових новин — випуску першої спільної колекції з українським брендом. Відкриває цю нову сторінку своєї історії універмаг разом з демократичною маркою JUL, відомою своїми базовими речами на щодень.

Колекція JUL x ЦУМ розповідає про осінь у великому місті: від теплого періоду до наближення зимових холодів. В її основі — тенденції нового сезону, як стилістичні, так і колірні. Трикотажні сукні й брючні костюми вільного крою для теплої пори сезону, а також водолазки, силуетні костюми в рубчик й об’ємні пуховики, які будуть актуальні в період холодної, глибокої осені. У палітрі переважають чорний, відтінки сірого, camel, пастельний блакитний і червоний. Колекцію JUL x ЦУМ створювали як універсальний і вичерпний осінній гардероб з 20 одиниць, які легко поєднуються одна з одною.

Реклама

"Команда ЦУМу тривалий період спостерігала за напрямом розвитку українських дизайнерів. Ідею створення капсульних колекцій обговорювали досить давно. Сьогодні українські дизайнери визнані в усьому світі й сміливо конкурують на одному ринку з гігантами fashion-індустрії, а великі універмаги практикують колаборації з брендами, представляючи ексклюзивні капсули. Ми дуже натхнені втіленням цього проєкту в співпраці з брендом JUL. Впевнені, що моделі з нашої колекції гармонійно впишуться в гардероби клієнток універмагу й шанувальниць JUL", — прокоментувала Ольга Чайка, баїнг-директорка ЦУМ Київ.

"Ми втішені, що наша перша співпраця такого роду відбулася саме з ЦУМом. Для всіх ЦУМ давно став місцем шопінгу номер один. І ми вже дуже хочемо бачити дедалі більше стильних дівчат в одязі зі спільної осінньої капсули", — коментує Юлія Логвин, засновниця й креативна директорка бренду JUL.

ЦУМ запрошує всіх ознайомитися з першою капсульною колекцією JUL x ЦУМ, яку ексклюзивно представлено ​​на 3-му поверсі універмагу.

Над зніманням працювали:

Стиліст: Соня Солтес

Фотограф: Сергій Васильєв

MUA&HAIR: Оксана Черепаня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.