До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головна шопінг-подія року — чорна п'ятниця в ЦУМ Київ

З 18 по 28 листопада головний універмаг країни ЦУМ Київ запрошує на головну шопінг-подію року — Black Friday Sale. Для відвідувачів універмаг підготував знижки до 30% на осінні колекції відомих міжнародних брендів, також на сайті tsum.ua з'явився спеціальний розділ з цієї нагоди, де можна придбати весь асортимент за такими ж знижками онлайн. Крім сейлу поточного сезону, ЦУМ підготував знижки до 95% на колекції минулих сезонів на своєму ресурсі outlet.tsum.ua та приємні подарунки до кожної покупки на всіх поверхах універмагу.

Vogue UA запросив своїх друзів до ЦУМу, щоб разом із нашим стилістом вибрати найактуальніші образи сезону, які зараз представлені зі знижками. Так, Алла Барановська, Таня Богдан, Аліна Френдій, Петро Заставний, Саша Кіперман та Ден Логвін приміряли модні образи й показали як носити новинки цього сезону.

Реклама
Алла Барановська

Засновниця мережі салонів Clipse Алла Барановська приміряла в ЦУМ go to вечірній образ: шорти з екошкіри Free People і топ з квадратним вирізом Free People, поверх яких надягла об'ємний двобортний піджак Ba&Sh. Алла доповнила вбрання сумкою актуальної форми барильця Danse Lente і високими лакованими чоботами Miista. Зверніть увагу, як сережки Алли поєднуються із золотою фурнітурою на сумці — це чудовий ненав'язливий спосіб додати монохромному образу необхідних акцентів.

Таня Богдан

Модель Таня Богдан приміряла найзатишніший і найкомфортніший образ з осінньої колекції ЦУМу: джинси кльош Ba&Sh, білий універсальний топ Free People, черевики на стійкому підборі Miista з контрастного деніму, і легке пальто Eleventy молочного кольору. Такий образ ідеально підійде для камерних сімейних вечорів, а якщо додати до вбрання об'ємний теплий шарф і шапку великого плетіння — в ньому можна вирушити на прогулянку містом.

Саша Кіперман

Fashion-блогерка Саша Кіперман вибрала оригінальний образ зі спортивних глянсових штанів Champion, об'ємної білої сорочки Lemair, піджака з чоловічого плеча. Підкреслюють образ ботильйони Miista, контрастна біла сумка Danse Lente й темні квадратні окуляри Carharttt WIP. Такий образ чудово підійде для вечірки чи для зустрічі з подругами.

Ден Логвін

Партнер Havas Digital Kyiv Ден Логвін на сейлах ЦУМу Київ приміряв найактуальнішу модель чоловічого костюма останніх кількох і, напевно, майбутніх сезонів — двійку із шортами. Вбрання Дена зібране з вовняного піджака LAB Pal Zileri, сірих шортів PT Pantaloni, молочної сорочки Lemaire і грубих туфлів бренду 424. Як і на прикладі Дениса, подібні костюми добре поєднуються з високо підтягнутими шкарпетками, а накинутий на плечі светр, у цьому разі вовняний Iro, зробить образ виразнішим і цікавішим.

Аліна Френдій і Петро Заставний

Аліна Френдій і Петро Заставний — одна з найпопулярніших пар українського Instagram — приміряли класичні образи, які чудово підійдуть як для походу в офіс, так і для зустрічі з друзями. Так, Аліна вибрала штани й жакет Nanushka з екошкіри ніжно-блакитного відтінку, білий топ у рубчик Free People Movement, лаковані лофери іспанського бренду Miista і доповнила образ бежевою сумкою Danse Lente.

Для Петра стиліст підібрав актуальний цього сезону светр на напівблискавці Iro, штани із защипами Lemair, високі челсі бренду 424 і вовняне класичне пальто Lemair. Варто звернути увагу і на колірну гаму: речі таких відтінків стануть універсальними солдатами в будь-якому чоловічому гардеробі і легко поєднуватимуться з різноманітним одягом.

Фотограф: Anya Dvorianets
Стиліст: Mari Siviakova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.