До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купити під час тижня знижок у київському ЦУМі: вибір редакції

Чорна п’ятниця — ідеальна нагода не тільки придбати давно заплановані речі за вигідними цінами, а й зробити приємність близьким несподіваними подарунками. Поєднати приємне з корисним допоможе київський ЦУМ. З 21 листопада на поверхах універмагу й на tsum.ua діятимуть знижки до 30% на колекції вибраних брендів сезону осінь-зима 2022/2023, а також до 90% на колекції міжнародних брендів минулих сезонів на Гараж Сейлі у лофт-просторі, на 7-му поверсі ЦУМу й на outlet.tsum.ua . Vogue.ua зібрав найстильніші пропозиції, на які варто звернути увагу під час тижня знижок.

Victoria Beckham

Поєднання червоного й чорного — безпрограшна класика. Особливо, коли ці два позачасові трендові кольори комбінуються в одній сукні. Стримана й елегантна, ця актуальна сукня-водолазка Victoria Beckam чудово пасуватиме як для щоденних образів, так і для особливих виходів. У пару до неї вибирайте яскраве максіпальто від Proenza Schouler і високі чоботи Bally. Мінімалістичні прикраси від Marni й Lemaire стильно завершать образ.

Реклама
Пальто, Proenza Schouler; сукня, Victoria Beckham; чоботи, Bally; сумка, Stella McCartney; сережки, Lemaire; браслет, Marni

Широкі штани палацо — ідеальне стилістичне полотно для подальшого римування. Звісно, найкращою їхньою супутницею буде романтична блуза Alice+Olivia, виготовлена з напівпрозорих матеріалів та прикрашена принтом polka dot. Зігрітися в прохолодну погоду допоможе вовняний жакет Diane von Furstenberg.

Жакет, Diane von Furstenberg; штани, Red Valentino; блуза, Alice+Olivia; лофери, Miista; сумка, Stella McCartney; каблучка, Leigh Miller

Нейтральні кольори супроводжують нас у будь-який сезон, проте саме осінньо-зимового періоду вони вважаються беззаперечною базою. Зробіть ставку на теплий трикотаж і двоколірну шкіру — найулюбленіший матеріал усіх дизайнерів. Обʼємна сумка від Stella McCartney допоможе вмістити все потрібне.

Плащ, Lemaire; светр, Vince; спідниця, Gestuz; чоботи, AGL; сумка, Stella McCartney; браслет, MM6 Maison Margiela

Звісно, жоден гардероб не обходиться без деніму. Цього сезону зверніть особливу увагу на джинси прямого крою з контрастною строчкою від MSGM. Такий самий декоративний елемент варто повторити й на універсальному кардигані. Аксесуари насиченого темно-зеленого кольору грайливо завершать практичний образ на щодень.

Кардиган і джинси, усе MSGM; куртка, Rag&Bone; кеди, Guiseppe Zanotti; сумка, Proenza Schouler; ремінь, Del Core

Не варто залишати флористичні принти чекати свого часу до весни. Квітчасті візерунки, що знайшли своє місце на романтичній блузі, якнайкраще римуватимуться зі шкіряною спідницею-олівцем від ROTATE Birger Christensen та високими чоботами з ефектом "другої шкіри". Гру в контрасти продовжить максіпальто від Del Core, а ідеальним доповненням стане сумка Proenza Schouler з обʼємним ланцюжком.

Пальто, Del Core; блуза, Alice+Olivia; спідниця, ROTATE Birger Christensen; чоботи, No.21; сумка, Proenza Schouler

Є що вибрати в ЦУМі під час тижня знижок і для коханої людини. Серед наших фаворитів — теплий вовняний светр з ефектом багатошаровості від Lemaire та актуальні в усі часи кеди JM Weston.

Пальто й светр, усе
Lemaire; джинси, Officine Generale; кеди, JM Weston; сумка, Orciani

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.