До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими джинсами сезону весна-літо 2020

Тепло вже не за горами і час починати підготовку гардероба до весни. До головних трендів сезону знову потрапили речі з деніму. Сьогодні vogue.ua вирішив зосередити увагу саме на модних джинсах – базовому і універсальному елементі гардероба. У сезоні весна-літо 2020 в центрі уваги: джинси-кльош, пари з помітним швом посередині, моделі на кілька розмірів більші, джинси з низькою посадкою і навіть skinny.

Philosophy di Lorenzo Serafini
1970-і

Цієї весни дизайнери пропонують придбати джинси-кльош у дусі 1970-х років. Вінтажна модель візуально витягуватиме силует і підкреслюватиме лінію талії. У колекції Celine є сині пари, які вдало поєднуватимуться з легкими блузками в стилі бохо і замшевими куртками з бахромою, у Y/Project – чорні пари, які дизайнер пропонує носити з кроп-топом, а у Michael Kors Collection – блакитні джинси для образів на кожен день.

Реклама
Celine
Y/Project
Michael Kors Collection
Помітний передній шов

Джинси з помітним швом по центру ноги – нова тенденція сезону весна-літо 2020. У колекціях брендів можна знайти різні інтерпретації модної новинки. Stella McCartney представили джинси-банани з кількома "вивареними" ребристими швами, Versace показали скінні з витонченим швом, що візуально видовжує ногу, а Ulla Johnson – світло-блакитну модель, у якій хочеться вирушити в морську мандрівку.

Stella McCartney
Versace
Ulla Johnson
Екстраоб'єм

Цього сезону замість прямих джинсів ми носитимемо моделі, що наче більші на кілька розмірів за їх носія. Перебільшено об'ємні джинси хоч і мають "мішкуватий" вигляд, проте можуть легко підкреслити витончену жіночу фігуру. Marques'Almeida пропонує одягати їх з обтислим верхом, Christian Dior і Tory Burch – з розслабленим светром.

Marques’Almeida
Christian Dior
Tory Burch

Низька посадка

Улюблені джинси модниць з 2000-х років повернулися на модну арену. Моделі з низькою посадкою, які обожнювали Брітні Спірс і Періс Гілтон, цієї весни потрібно спробувати знову адаптувати до свого гардеробу. Але винаходити велосипед не обов'язково – джинси з низькою посадкою знову актуально носити з кроп-топами і таким чином оголювати живіт. Модні пари можна знайти в колекціях Balmain, Isabel Marant і Rag & Bone.


Balmain
Isabel Marant
Rag & Bone


Скінні

Дизайнери старанно намагаються реанімувати тенденції минулих років. Так, ще одна модна модель з нульових повернулася цієї весни в колекції дизайнерів – джинси-скінні. Brandon Maxwell і Brock Collection показали класичні блакитні пари з щільного деніму, а в Helmut Lang прикрасили сірі скінні контрастними блискавками, завдяки яким вузькі джинси одним рухом руки можна перетворити на кльош.

Brandon Maxwell
Brock Collection
Helmut Lang

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.