До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жодних стрінгів: панталони — найкомфортніший тренд цього року

Панталони, або жіночі боксери, врятують від розтертих стегон, стануть ідеальним додатком до піжамного гардероба і, найважливіше, — будуть інвестицією у жіноче здоров'я. Дослідивши тему, vogue.ua надихнувся цією спідньою білизною, адже такі панталони мають неочікувано привабливий вигляд.

Photo: Instagram @sabrinak______
Photo: Instagram @sabrinak______

Реклама

Раніше ми вже досліджували зручну спідню білизну від українських брендів, з якою спекотне літо стане комфортнішим. Тепер у нашому фокусі уваги жіночі боксери. Обрати найгарніші та найзручніші пари нас надихнула наука — гінекологи радять обирати вільну спідню білизну з натуральних тканин, яка не буде тиснути та обмежувати рух. Фахівці кажуть, що така спідня білизна, як стрінги, може провокувати розвиток гінекологічних патологій та проблем, якщо у вас є до них схильність. Хоча й немає досліджень, які б це підтверджували, погодьтеся, що перевіряти не хочеться.

Жіночі боксери є стильним елементом вбрання, який за бажання можна використовувати для образів "без штанів" або як мікрошорти. А влітку — як домашній одяг. Щоб з першого разу придбати панталони, без яких ви потім не уявлятимете свого життя, йдіть за класичною білою або трендовою моделлю до Londi, за безшовною базою — до Calzedonia, за сексуальним силуетом — до LoveUnder та Notica.

Londi
Londi
U-R-SO
U-R-SO
Londi
Londi
Calzedonia
Calzedonia
LoveUnder
LoveUnder
Notica
Notica

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.