До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жіночі шорти-боксери — найнесподіваніший тренд цієї весни

Жіночі шорти-боксери поєднують у собі два головних тренди останніх кількох сезонів: спідню білизну напоказ та маскулінну естетику. Тому ця річ є головним героєм наймодніших образів і на подіумах, і у вуличному стилі. Модниці носять шорти-боксери разом із мішкуватими джинсами, мініспідницями, прозорими сукнями, а також самостійно як стильний акцент у вбранні.

Реклама

На подіумах найвідоміших брендів бавовняні боксери з написом-логотипом чи витончені шовкові шорти стирчали з джинсів і спідниць із заниженою талією або виднілися під чуттєвими "голими" сукнями. Зокрема, в колекції Miu Miu спортивні боксери виглядали з мініспідниць, у Prada просвічувалися крізь летючі сукні, у Dolce&Gabbana виблискували з-під джинсів, а у N°21 поєднувалися з делікатною сукнею.

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

No.21
No.21

Prada
Prada

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Боксери великого розміру з бавовни, натхнені класичною чоловічою спідньою білизною, цієї весни — модний елемент ще й жіночого гардероба. Вони стали одним з головних білизняних трендів у 2023 році. Щоб носити шорти-боксери у повсякденні, не справляючи враження, ніби ви забули надіти спідницю чи штани перед виходом з дому, урівноважте їх елегантною сорочкою великого крою чи жакетом, навіть чоловічого силуету, додайте взуття на підборах чи кросівки — і ваш образ готовий. У вечірньому дрескоді ви можете комбінувати шовкові боксери з мереживними комплектами, надихнувшись стилем Кендалл Дженнер.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Подібно до француженки Каміль Шар’єр чи скандинавської зірки Перніль Тейсбек, ви можете складати образи в стилі biz-leisure, міксуючи офісний блейзер з легкими бавовняними шортами-боксерами. Тим часом Кайлі Дженнер, одна з шанувальниць ексцентричного стилю, вирішила підтримати тренд на відсутність спідниці чи штанів на вулиці: натомість вона одягла боксери з логотипом як головний і повноцінний елемент образу.

Каміль Шарʼєр
Каміль Шарʼєр

Перніль Тейсбек
Перніль Тейсбек

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.