До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку сумку купити цієї весни

Крім жіночних туфель, романтичної сукні та модного тренчу навесні хочеться поповнити гардероб новою сумкою. Придивитися радимо до варіантів з металевим ефектом, моделей незвичайних форм та аксесуарів у стилі нульових років, які перевидали бренди цього сезону — від культових сумок для боулінгу до варіантів-хобо. Vogue.ua зібрав найтрендовіші сумки цієї весни, про які вам потрібно знати.

Незвичайні форми

Цієї весни радимо поповнити свій модний арсенал сумками незвичайних форм, які стали головним фаворитом серед streetstyle-інфлюенсерів. Йдеться про аксесуари у формі трикутника, циліндра, багатокутника, кулі та навіть серця. Наймодніші фігурні сумки шукайте в колекціях: Alaїa, Prada, Chanel, Valentino, Coach, Balenciaga та Coperni.

Реклама

У стилі 2000-х

Дизайнери надихнулися естетикою нульових років та вирішили запропонувати сумки у ретростилі. Так, Balenciaga перевипустили свою знакову мотоциклетну сумку, але вже у вишуканішому виконанні. Prada відтворили свої культові лінії аксесуарів з архівів 2000-х років, поєднуючи традиційні елементи з інноваційним м'яким дизайном, а Miu Miu запропонували маленькі сумки-хобо, які є чудовою альтернативою гучному "багету".

Сумки для боулінгу

Сумки для боулінгу — найгучніший тренд 2023 року. Про це свідчить не лише зростання попиту на ці сумки на платформі Lyst, а й образи streetstyle-зірок на Тижнях моди. Модниці охоче доповнювали свої вбрання новими спортивними сумками Miu Miu та Christian Dior, які будуть "універсальними солдатами" у вашому повсякденному гардеробі, та аксесуарами Prada, що є перевиданням знакової моделі 2001 року.

Металік

Наймодніші сумки цього сезону представлені в металевих відтінках: срібному або золотому. Такий аксесуар найкраще носити у монохромних образах, як акцентну деталь. Такі модниці, як Кім Кардаш'ян, Кендал Дженнер та Дженніфер Лопес вже поповнили свій гардероб актуальними сумками з металевим ефектом. Настала і ваша черга.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.