До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити денім у прийдешньому сезоні

Незалежно від сезону одержимість модної індустрії денімом непохитна. Питання не полягає в тому в тренді денім чи ні, а лише в тому, як його носити в новому сезоні весна-літо 2023. Однозначно Кейт Мосс викликала фурор на показі Bottega Veneta, з'явившись у шкіряних штанах, що створюють ілюзію джинсової тканини і віщують повернення повсякденного комфорту. Широкі невимушені джинси також з'явилися у колекціях Chloé, Jacquemus та Givenchy. Для останніх креативний директор Метью Вільямс влаштував їм належне прання на кшталт 2000-х років. Givenchy також продемонстрував джинси карго, в той час як у Burberry, MM6 Maison Margiela, Masha Popova та Alaia запропонували вибирати джинсові максі-спідниці. Якщо коротко, то апетит до всього, пов'язаного з джинсовою тканиною, тільки зростає цього сезону. Vogue.ua зібрав основні джинсові тренди прийдешнього сезону, які обов'язково подарують вам сотні компліментів.

Burberry
Burberry

Реклама

Джинсова максісідниця

Зухвалі міні спідниці поступилися місцем у прийдешньому сезоні елегантним і стриманим варіантам у довжині максі. Якщо ви раніше носили шовкові або бавовняні максіспідниці, то тепер пропонуємо спробувати моделі з деніму. Приклади стилізації ви знайдете в колекціях Stefan Cook, Alaïa та Burberry.

Altuzarra
Altuzarra

Широкі джинси

Це офіційно: джинси скінні більше не в тренді, принаймні тимчасово. Замість них у новому сезоні дизайнери пропонують мішкуваті фасони, які зручні у повсякденному гардеробі. Якщо ви ще не встигли наважитися приміряти джинси з напуском, то зараз саме час. Придивіться до колекцій Khaite та Jacquemus або Cecilie Bahnsen, які представили свій перший джинсовий одяг з аплікацією ручної роботи на подіумі в Парижі цього сезону.

Jacquemus
Jacquemus

Стиль Y2K

Потертий, з низькою посадкою, випраний, з принтами і шипами – так, ви вже мабуть здогадалися, що денім у 2023 році натхнений стилем нульових. Хоча цей тренд має не дуже хорошу репутацію, дизайнери все ж таки вирішили відновити колишню тенденцію у новому прочитанні. У Molly Goddard джинси з принтом виднілися під фірмовими сукнями кремового кольору, а Nensi Dojaka представили двокольоровий денім у поєднанні з сексуальним бралетом і блейзером. Тим часмо в колекції Alexander McQueen ми бачили перероблений погляд на джинси-бамстери 1993 року.

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Джинсова сукня

Лондонський дизайнерський дует, що стоїть за брендом KNWLS, змусив нас сумувати за джинсовими сукнями, відправивши на подіум plus-size модель Альву Клер у випраній сукні з деніму. На щастя, інші дизайнери наслідували їхній приклад: Monot представила джинсову сукню без бретелей, тоді як сукня з відкритими плечима Alaïa стала сильним аргументом для джинсової доріжки на червоній доріжці. А в Caroline Herrera була універсальна міні-сукня, яка займає перше місце у вішлисті щодо літнього періоду.

Monot
Monot

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.