До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити багатошаровість влітку

Такий базовий одяг, як майка-алкоголічка, жакет вільного крою, широкі штани або легка сорочка — основа будь-якого гардероба. Ви можете носити їх в повсякденних образах, одягати на ділову зустріч, романтичне побачення чи в заміську подорож. Однак у новому сезоні весна-літо 2023 року дизайнери показують, як по-новому стилізувати ці речі, роблячи акцент на багатошаровості, яка може бути не менш привабливою, ніж взимку. Якщо ви не боїтеся експериментів зі стилем і готові спробувати щось новеньке, то цей матеріал саме для вас.

Tory Burch
Tory Burch

Реклама

Помилково вважати, що багатошаровість можна використовувати тільки в осінньо-зимовому гардеробі, адже цей прийом не менш цікавий у літніх ансамблях. Якщо поєднання жакета, сорочки і топа вже здається вам надто простим прикладом багатошаровості, то дизайнери цього сезону запропонували цікавіші комбінації.

Перше, що потрібно враховувати при складанні багатошарових літніх образів, — це теплу погоду. Шовк, тонкий напівпрозорий трикотаж, бавовна та льон допоможуть скомпонувати ненудні образи на щодень. Подивіться, як впоралися з цим завданням Tory Burch — базові топи по фігурі вони поєднали з тонкими кардиганами, велосипедками і короткими обтислими спідницями. Стильно і сексуально на вигляд. Своє бачення цього тренду запропонували Miu Miu, які скомбінували кілька базових речей із тонких тканин, зокрема білу майку та сукні нейтральних відтінків сірого, кремового та бежевого кольорів, в одному образі.

Miu Miu
Miu Miu

Altuzarra
Altuzarra

Supriya Lele
Supriya Lele

У 2023 році спостерігається тенденція на універсальні та зрозумілі речі, які легко вписати у свій гардероб. Однак якщо є можливість носити ці речі новим способом, чому б не спробувати? Поєднуйте сорочки в смужку з в'язаними топами і жакетами в клітку за прикладом Altuzarra, носіть велосипедки з лляними сорочками і топом в сітку, надихнувшись колекцією Supriya Lele, або надягайте поверх бавовняних мінісуконь асиметричну спідницю зі складками, як показали Peter Do.

Peter Do
Peter Do

Fendi
Fendi

Chanel
Chanel

Перш за все вам повинно бути комфортно в літньому одязі, тому вибирайте натуральні і легкі тканини. Хай натхненням стане колекція Tibi, де спокусливі сукні з вирізами поєднувалися з лаконічними топами. Або візьміть до уваги, що прозорі сукні можна носити зі штанами та топами (приклад стилізації шукайте у Fendi). Крім того, якщо ви любите тренд на максималізм і barbiecore, то вам точно сподобається рожевий ансамбль Marine Serre.

Marine Serre
Marine Serre

Versace
Versace

Maryam Nassir
Maryam Nassir

Tibi
Tibi

Sandy Liang
Sandy Liang

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.