До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 способів носити чорний колір за версією знаменитостей

Загальним настроєм колекцій сезону осінь-зима 2023/2024 стало повернення до практичного одягу, простих, але красиво виконаних речей. Замість райдужних яскравих відтінків, на які дизайнери спиралися, створюючи колекції для поліпшення настрою під час пандемії, цього сезону ми бачили багато чорного одягу. Джіджі Гадід відкрила показ Versace у чорному спідничному костюмі, а за нею на подіум вийшла зграя моделей у різних інтерпретаціях маленької чорної сукні.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Реклама

Ця подіумна тенденція вже просочується в кола знаменитостей, оскільки замість солодких пастельних або насичених яскравих кольорів, які можна очікувати навесні, Дженніфер Лоуренс, Кендалл Дженнер і Алекса Чанг останніми тижнями носять багато чорного. Завдяки Мері-Кейт і Ешлі Олсен, які точно вміють носити чорний колір розкішно, до бренду The Row звертаються багато зірок по весняні чорні образи. Кендалл Дженнер нещодавно в Парижі носила total-look із колекції The Row весна-літо 2023. Весняний гардероб Дженніфер Лоуренс також переповнений речами від бренду її подруг. Одягаючи чорне, шукайте якісні вироби та бездоганну посадку, оскільки жодних прикрас, за якими можна сховатися, не буде. Ми зібрали 7 модних прикладів, як носити чорний колір у цьому сезоні.

Дженніфер Лоуренс

Як ви вважаєте, у чому секрет цього елегантного виходу? Відповідь дуже проста — майже усі речі з колекції The Row, засновниці якого — справжні королеви стилю "тиха розкіш". Важливий момент: коли йдеться про повністю чорний образ, деталі мають значення. Подивіться на вільний крій пальта Дженніфер і ремінець на підборах.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

Кендалл Дженнер

Ще один доказ того, що коли справа доходить до чорного одягу, ніхто не робить це краще, ніж The Row. Раніше цієї весни Кендалл Дженнер гуляла Парижем, наче зірка Старого Голлівуду, в total-образі цього американського бренду класу люкс. Вона вдягнула чорну максісукню і додала важливі аксесуари: прозорий чорний шарф, завʼязаний у стилі Грейс Келлі, гостроносі туфлі та чорні протисонцеві окуляри в стилі ретро.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Гейлі Бібер

Для більш повсякденного весняного виходу у нас є приклад Гейлі Бібер у її стандартній уніформі: велика чорна шкіряна куртка, прозорі чорні колготки та лофери з квадратним носком. Просто, але ефектно.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Трейсі Елліс Росс

Одягніть стильний чорний костюм, додавши біркенштоки та вʼязаний топ, як у Трейсі Елліс Росс. Це завжди безпрограшна формула.

Трейсі Елліс Росс
Трейсі Елліс Росс

Алекса Чанг

Алекса Чанг відвідала вечерю в Лондоні в сукні з прозорого тюлю з квадратним вирізом із колекції Molly Goddard осінь-зима 2023/2024. Якщо додати туфлі на низьких підборах, не треба чекати особливої нагоди, щоб носити подібний одяг.

Алекса Чанг
Алекса Чанг

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон відвідала показ фільму "Ковзання" в Лос-Анджелесі на початку цього місяця в чорному брючному костюмі в тонку смужку The Row. Актриса одягла чорне боді і чорні лаковані туфлі і вирішила не додавати сумку та прикраси. Коли крій такий ідеальний, немає потреби надто ускладнювати образ.

Дакота Джонсон
Дакота Джонсон
.

Габріель Юніон

Габріель Юніон додала цікавинки своїй чорній мідісукні на блискавці парою взуття Miu Miu, яке є гібридом шкіряних чобіт до коліна та вʼєтнамок.

Габріель Юніон
Габріель Юніон

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.