До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 елегантних образів для святкування Дня всіх закоханих

Капсульний гардероб – універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 елегантних образів, що якнайкраще пасуватимуть до зустрічі найромантичнішого свята року.

Реклама

Чорна сукня

Сукня, Emporio Armani; слінгбеки, Caprice; сумка, Rylko; кольє, моносержка, усе – Tous; палетка тіней для повік, Kiko Milano

Цієї зими маленька чорна сукня, така необхідна в жіночому гардеробі, трансформується в мідімодель на тонких бретелях. Запорукою успіху образу стане містка сумка, вироблена в металізованих відтінках, а ледь помітні срібні прикраси, як-от кольє та моносережка, додадуть необхідної ошатності.

Флористичний принт

Пальто, Emporio Armani; блуза, джинси, хустка, усе – Marc O'Polo; лофери, Tamaris; сумка, Armani Exchange; каблучка, Pandora; підводка для очей, Kiko Milano

Не варто залишати квітковий принт лише для весняного періоду. Взимку він також може стати ідеальною основою до універсального образу. У пару дo улюблених джинсів прямого крою оберіть блузу, прикрашену флористичним візерунком, а також хустку, що повторює принт, аби додати акцент. Чорні мінімалістичні аксесуари допоможуть врівноважити образ, а класичне двобортне пальто довжини міді вміло його завершить.

Легка блуза

Жакет, Marc O'Polo; блуза, Emporio Armani; штани, Bimba Y Lola; чоботи, ILVI; каблучка, Pandora; помада для губ, Kiko Milano

Ще один елемент, що має знайти своє місце в капсульному гардеробі, – легка блуза. Рекомендуємо звернути увагу на моделі з напівпрозорих легких матеріалів, прикрашені смугастим принтом. Для створення елегантного образу в пару до неї оберіть трендові штани-палаццо та жакет утилітарного стилю з характерними кишенями.

Бузковий відтінок

Кардиган, блуза, усе – Marc O'Polo; спідниця, сумка, усе – Armani Exchange; ботфорти, Braska; кольє, Tous; тіні для повік, Kiko Milano

Бузковий колір – одна з головних тенденцій прийдешнього сезону. Необхідною базою має стати теплий кардиган грубої вʼязки та плісована спідниця з ефектом деграде. Головним акцентом образу варто зробити багатоколірне кольє та високі чоботи "друга шкіра".

Стьобана спідниця

Кейп, светр, спідниця, усе – Marc O'Polo; черевики, сумка, усе – Emporio Armani; палетка тіней для повік, Kiko Milano

Стьобані речі – не новинка модної індустрії, та вони точно залишаться актуальними ще не один сезон. Збудувати теплий і практичний образ радимо навколо саме такої мініспідниці. Комбінуйте її з улюбленим трикотажем, як-от подовжений светр, картатим кейпом та черевиками на масивній підошві.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на сайті intertop.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.