До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення стилю бамстер

Александр Макквін був ключовим гравцем у справі успіху штанів з низькою посадкою на переході від 1990-х до нового тисячоліття. Достатньо повернутися до його першої колекції, представленої в 1993 році. Це був перший раз, коли британський дизайнер продемонстрував масштаб свого таланту. Його популярність різко злетіла, коли він представив свої ризиковані моделі – фасони із дуже низькою талією. Так народився стиль бамстер.

Masha Popova
Masha Popova

Реклама

Ні для кого не секрет, що тенденції, якими були позначені 2000-ті, тепер стали моднішими, ніж будь-коли. У сьогоднішньому трендовому списку зʼявилися такі помітні речі, як оксамитові спортивні костюми, сукні з лелітками, пояси XXL і, звісно, штани з низькою талією. Багато брендів, у тому числі Versace, Blumarine, одна із найзнаменитіших марок нульових, та український бренд Masha Popova обігрують цей тренд у своїх колекціях.

Versace
Versace

Blumarine
Blumarine

Такі знаменитості, як Джулія Фокс, Белла Гадід та Емілі Ратаковскі, вже надихнулися цим сексуальним відродженням. Так, ЕмРата додала до свого гардеробу штани з ультранизькою посадкою. Це було задовго до того, як Alexander McQueen представили оновлений тренд на своєму показі весна-літо 2023 року під керівництвом Сари Бертон. Кілька моделей вийшли на подіум в ошатних брюках і джинсах з низькою посадкою. Чи стане цей тренд таким же популярним, як 29 років тому? Впевнені, що так.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Alexander McQueen
Alexander McQueen

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.