До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти рік металевого Бика

Якщо до Нового року залишаються лічені години, а святковий образ досі не продуманий, радимо звернути увагу на найефектніший і яскравий варіант — всілякі сукні головних відтінків прийдешнього 2021, білого й срібного. Вони точно сприятимуть святковому настрою й не залишать вас без уваги оточення. Vogue.ua зібрав найрозкішніші сукні, представлені в колекціях осінь-зима 2020/2021, для яскравого новорічного образу.

Erdem
JW Anderson
Valentino
Rodarte
Celine

Згідно зі східним календарем 2021 — рік білого металевого Бика, головними колірними символами якого будуть білий і срібний відтінки. Такі мінімалістичні кольори немов закликають залишити все погане в році, що минає, і почати із чистого аркуша. Розкішні максі, грайливі міні або універсальні міді — вибір тільки за вами. Незмінна лише колірна палітра — усі найтонші переливи відтінків білого й металік заграли новими барвами завдяки сміливим дизайнерським рішенням. Зокрема, Chloe представили стилізовану білу сукню до підлоги з довгими сережками, багатоярусними браслетами й кафами, Dior і Ingie Paris віддали пальму першості торочкам, Ports 1961 вибрали незвичний асиметричний крій, а JW Anderson зробили ставку на ефект хамелеона. І досі популярні міріади блискучих каменів, як у Rodarte, Valentino й Erdem, та розсипи леліток, як на показі Celine і MSGM. Український бренд J'Amemme також віддає перевагу поєднанню шляхетного сяйва атласу та грубих металевих ланцюгів.

J'Amemme
Chloe
Dior
Ingie Paris
Ports 1961
MSGM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.