До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: ошатний жакет

Ошатний жакет — ідеальна покупка для новорічних свят. Він не тільки перетворить будь-який повсякденний образ у вечірній, а й слугуватиме практичною річчю в гардеробі для будь-якого врочистого приводу. Ошатний жакет можна комбінувати зі шкіряними штанами, зухвалими мініспідницями й елегантними сукнями. Цього сезону дизайнери пропонують вибирати оксамитові блейзери, моделі в сріблястому або золотому відтінках, варіанти з ошатними лелітками й жакети, розшиті кристалами. Vogue.ua зібрав найошатніші жакети в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Paco Rabbane

Сяяти на новорічній вечірці цього року дизайнери пропонують в ошатному жакеті, що є незамінною річчю у святковому дрес-коді. Блейзери зі шляхетного оксамиту ви побачите в колекціях Paco Rabbane й Saint Laurent. Можете носити їх як на голе тіло, створюючи провокаційний образ, так і комбінувати з іншими речами в гардеробі.

Реклама
Saint Laurent

Лелітки — один з головних трендів цього сезону. Вони прикрашають струмливі штани, кокетливі мінісукні й навіть зимові пальта. Доєднатися до цієї тенденції можна за допомогою ошатного жакета. Так Giorgio Armani та Isabel Marant показали моделі, прикрашені квітчастим орнаментом з різнокольорових леліток, а Alberta Ferretti освідчилися в любові монохромному чорному жакету, блиск якого відсилає до зоряного неба.

Giorgio Armani
Valentino

З настанням свят, золотисті й срібні відтінки стають головними акцентами на вечірках. Спробуйте зустріти новорічну ніч в укороченому жакеті Dolce & Gabbana, прикрашеному кристалами, срібному блейзері Gucci, який можна носити з улюбленою спідницею чи штанами, або в золотому шкіряному жакеті Valentino. Для найсміливіших модниць Saint Laurent показали твідовий жакет із золотими та бронзовими нитками. Такий образ Ентоні Ваккарелло пропонує поєднувати з лакованими мінішортами та ефектними ботфортами.

Alberta Ferretti
Tom Ford
Gucci
Isabel Marant
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав 10 ошатних жакетів для найяскравішої новорічної вечірки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.