До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: ошатні штани

Новорічні вечірки наближаються велетенськими кроками, а це означає, що без святкового арсеналу речей тут не обійтися. Якщо вже маєте кілька ошатних суконь з нашої добірки, пропонуємо сфокусуватися на святкових штанах. У цьому сезоні осінь-зима 2021/2022 дизайнери запропонували моделі в сріблястих і золотих кольорах, усипані мерехтливими лелітками й стразами, елегантні штани кльош яскравих кольорів, гламурні варіанти з лакованої шкіри, напівпрозорі штани, а також шовкові й оксамитові.

Alberta Ferretti

Речі у відтінках дорогоцінних металів — гіт цього сезону. Беріть на замітку цю модну тенденцію і вибирайте штани Alberta Ferretti в стилі диско, щедро декоровані кристалами, лелітками та блискучими торочками. Такі ефектні штани легко конкуруватимуть навіть з найблискучішою сукнею на світській вечірці. Комбінуйте їх з лаконічним верхом у вигляді чорного светра, топа або водолазки, щоб не перевантажувати образ. За таким самим принципом носіть штани з лелітками Celine, металізовану модель Coperni й штани, прикрашені різнокольоровими кристалами Alexandre Vauthier.

Реклама
Prabal Gurung
Celine

Вагома роль у нових колекціях осінь-зима 2021/2022 дісталася глянцевим штанам з лакованої шкіри, у яких можна піти на гламурну вечірку. Носіть їх із чорним жакетом і напівпрозорим гольфом за прикладом Dolce & Gabbana або комбінуйте з улюбленим светром, надихнувшись колекцією Balmain. Щоб створити елегантне новорічне вбрання, вибирайте невагомі штани bootcut червоного відтінку Prabal Gurung або атласну білу модель з високою талією Fendi. Не забувайте про оксамитові штани-банани Giorgio Armani, жіночну модель David Koma з лампасами з леліток і комбіновані штани Chanel.

Dolce & Gabbana
Fendi
Balmain
Chanel
Alexandre Vauthier
David Koma
Coperni
Giorgio Armani

Vogue.ua зібрав 10 пар модних штанів, які згодяться для новорічних свят.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.