До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні штани осінь-зима 2021/2022

Шкіра вже кілька сезонів не виходить зі списку головних покупок і прийдешньої осені цей тренд тільки зміцнить свої позиції в модних гардеробах. Дизайнери дуже вподобали цей універсальний і практичний матеріал і представили з нього всілякі варіанти шкіряних штанів, які особливо потрібні в період міжсезоння. У колекціях брендів осінь-зима 2021/2022 з’явилися як класичні чорні прямі штани, так і кольорові шкіряні, а також широкі й вузькі. Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші шкіряні штани, які обов’язково мають з’явитися в гардеробі цього вересня.

Alberta Ferretti

Шкіряні штани гарні тим, що їх легко вписати в будь-який стиль і комбінувати з іншим одягом. Вони майстерно римуються з білими сорочками, базовими гольфами й картатими жакетами. Таке поєднання стане не тільки модною базою для ділових зустрічей, а й вашим повсякденним комбо восени. Приклади того, який вигляд це має в житті, можна знайти в колекціях Alberta Ferretti, Hermes і The Row. Особливий внесок у популяризацію шкіряних штанів зробив Еді Сліман у колекції для Celine осінь-зима 2021/2022. Дизайнер показав кілька модних способів, із чим носити шкіряні штани. Наприклад, ви можете доповнити вкорочені штани черевиками-челсі на масивній підошві й затишним светром, пограти з об’ємами, додавши до прямих штанів маскулінний бомбер або заправити вузьку модель у чоботи.

Реклама
Hermes
Celine
Fendi

The Row

Збираючись на вечірку, шкіряні штани можна доповнити сяйливим топом у стилі нульових або ошатним блейзером, а на побачення в пару до них одягнути романтичну блузу зі шлярками або бантом. Не важко буде вписати шкіряні штани й у стиль препі, який з настанням осені стає особливо популярним. Для натхнення пропонуємо поглянути на лукбук колекції Staud, у якому шкіряні бежеві штани подружилися з білою сорочкою і трикотажною жилеткою. Тим часом Fendi цієї осені запропонували ненудний варіант стилізації шкіряних штанів для сміливих дівчат. Дизайнер показав білосніжний монохромний образ, що складається зі штанів-бананів, шкіряної сорочки й ботильйонів.

Isabel Marant
Nanushka
Ulla Johnson
Staud

Vogue.ua зібрав 15 моделей модних шкіряних штанів сезону осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.