До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Великдень: 6 модних ідей в колекції Khrystyna Rachytska

Зовсім скоро настане світлий Великдень. Цього свята традиційно заведено ходити до церкви, освячувати паски та збиратися у колі родичів та близьких друзів, щоб відсвяткувати цей важливий день. Крім великоднього столу, варто подбати про святковий образ, який подарує вам теплий весняний настрій. Пропонуємо зазирнути до колекції українського бренду етноодягу та аксесуарів Khrystyna Rachytska, щоб обрати свій особливий образ на свято.

Христина Рачицька
Христина Рачицька

Реклама

Ідеєю створення бренду Khrystyna Rachytska є прагнення донести знахідки українського народного мистецтва до широкого кола глядачів через одяг та вишивку. У своїх колекціях майстри бренду використовують виключно техніки ручної вишивки: "хрестиком", "низинкою", "стебнівкою", "мережками", "брижування", максимально відтворюючи автентичний взір та колірну гаму. Льон, бавовна, конопля, вовна, оксамит, шкіра та шовк є основними матеріалами, які застосовує бренд. Виробництво побудоване на сучасних методах і техніках обробки, ручній та індивідуальній роботі. Усі вироби декоровані бавовняним і лляним мереживом, оксамитовими стрічками, сутажами та металевою фурнітурою. Ми зібрали для вас 6 стильних ідей, щоб зустріти Великдень.

Святкова блуза

Розпочати формування свого святкового образу пропонуємо з витонченої блузи. В колекції бренду представлена делікатна модель ручної роботи, вишита бавовняними нитками та оздоблена кольоровими сутажами, оксамитовими стрічками та мереживом. Як декор використані латунні ґудзики на манжетах і спинці виробу. Ви можете носити святкову блузу з довгими спідницями, широкими штанами та денімом навіть після Великодня.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Вишита сукня

Сукня — вдалий вибір для святкування Великодня, а коли вона виконана за мотивами автентичної сорочки, то це дійсно омріяна річ в гардеробі кожної українки. Придивіться до білої лляної сукні Khrystyna Rachytska, вишитої руками та декорованої безліччю добірної фурнітури: італійським мереживом, оксамитовими стрічками та шовковими ручними мережками. Пишні рукави додадуть святковості вашому образу, а тонкий пояс на талії підкреслить жіночний силует.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Шовкова хустка

Доповнити свій святковий образ можна за допомогою шовкової хустки, що виконана за мотивом відомої баранівської хустини XIX століття. У Великдень ви можете покрити нею голову, а після свята використовувати як модний аксесуар у повсякденних образах. Носіть її на шиї як прикрасу у дусі Одрі Гепберн і Грейс Келлі чи повʼязуйте на голові як бандану у стилі Твіггі і Софі Лорен. За допомогою хустки ви також можете прикрасити сумку, або накинути її на одне плече жакету та зафіксувати ремінцем на талії, створюючи свіжий весняний образ.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Жакет за мотивами старовинного крою

Як відомо, на Великдень завжди прохолодно вночі і вранці, тож вам знадобиться теплий верхній одяг. Пропонуємо накинути на плечі жіночий жакет з вовни альпаки, виконаний за мотивами старовинного крою, в якому вам точно буде тепло та комфортно. Жакет прикрашений ручною вишивкою з шовкових ниток, яку доповнюють мереживо, оксамитові стрічки та сутаж. Виріб прикрашають пишні китиці ручної роботи.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Прикраси

Додати святкового настрою можна за допомогою прикрас. В колекції Khrystyna Rachytska представлені стилізовані репліки весільного вбрання наречених Західного Поділля, які можна носити на шиї чи голові, кризи (традиційна прикраса зі строю у лемків, бойків, гуцулів) та срібні намиста на основі скляних лускавок. У виготовленні прикрас бренд використовує традиційну фурнітуру: скло, латунь, лелітки, стеклярус, сухозолото, кераміку, дерево, антикварний гранат і бурштин.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Образи для чоловіків

Усі жіночі вбрання можна доповнити чоловічою сорочкою для створення сімейних образів, які передаватимуться наступним поколінням. Сорочки сучасного крою з елементами українського автентичного костюма стануть стильним рішенням для свята, а також залишаться у вашому гардеробі як характерна риса нашої ідентичності. В колекції бренду ви знайдете різноманіття кольорів та орнаментів, що виконані руками.

Khrystyna Rachytska
Khrystyna Rachytska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.