До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: що одягнути на Великдень

16 квітня в Україні відзначатимуть світле свято Великодня. У цей день прийнято ходити на святкову службу, зустрічатися в колі своєї родини та проводити час з близькими друзями. Приділити увагу потрібно й святковому вбранню, в якому ви підете до церкви чи збиретесь на великодній сніданок. Пропонуємо придивитися до речей з українською символікою та елегантних та стриманих силуетів. На це свято вам точно стануть у нагоді сорочки та сукні з українськими орнаментами, максіспідниці та шовкові блузи, довгі романтичні сукні та вишиті хустки, якими можна покрити голову в церкві. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів і зібрав найгарніші речі, які можна одягнути на Великдень.

Varenyky Fashion
Varenyky Fashion

Реклама

Вишивальна сорочка або сукня – ідеальний варіант для великоднього дрес-коду. Знайти модний варіант можна в колекції Varenyky Fashion – бавовняне плаття в довжині міді з пишними рукавами зі старовинним орнаментом із Сумського рушника кінця 19 століття. Тим часом білу сорочку з чорним орнаментом показали Gunia Project, а червону вишиванку із квітковими мотивами Etnodim. Обидва варіанти можна носити як з шовковими спідницями, так і з стримюючими штанами або денімом. Елегатну білу сукню з витонченою білою вишивкою, зшиту за традиціями Полтавщини, ви знайдете в колекції Foberini, а яскраву сукню у патріотичних жовтно-блакитних кольорах у Yulia Magdych.

Gunia Project
Gunia Project

Poustovit
Poustovit

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

Etnodim
Etnodim

Foberini
Foberini

LITKOVSKA
LITKOVSKA

Крім вишиванок зустріти Великдень можна у довгих елегантних спідницях у парі з шовковими блузами, романтичних квіткових сукнях, сорочках з українською тематикою чи просто зав'язати за шиї великодні аксесуари для святкового настрою. Так, у колекції LITKOVSKA представлена мінімалістична сукня без рукавів, яку доповнити можна за допомогою жакету або пальта. Тим часом, Elenareva показали шовкове плаття, яке можна носити і після свята, JJSQUE запропонували білу сорочку, прикрашену блискучими колосками пшениці, а Marsego зробили ставку на сукню з польовими візерунками. Більше цікавих образів до Великодня дивіться у нашій добірці.

TG Botanical
TG Botanical

Elenareva
Elenareva

JJSQUEE
JJSQUEE

Khustyna
Khustyna

Svarga
Svarga

Marsego
Marsego

Yulia Magdych
Yulia Magdych

WKMF
WKMF

Must Have
Must Have

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.