До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кардигани в колекціях весна-літо 2020

Мода на лихі 90-ті впевнено крокує подіумами. Разом з нею переможне повернення здійснюють кардигани — ті самі кофти на ґудзиках, які зовсім недавно асоціювалися тільки з "бабусиним" гардеробом. До початку XX століття кардигани вважалися суто чоловічим одягом, адже були частиною військового спорядження, але модні знімання Vogue, а потім і сама Коко Шанель, яка зробила їх частиною своїх колекцій, популяризували кофти без коміра й на ґудзиках у жінок.

Неделя моды в Милане, июнь 2019
Неделя моды в Милане, июнь 2019

Реклама

Об’ємні, приталені, грубого в’язання або трикотажні, подібні до кофти шкільного вчителя, — усі вони майоріли на світових подіумах весняно-літнього сезону. Об’єднати із сукнями, як у колекціях Y/Project і Fendi, зі спідницею в тон, створивши повноцінний комплект, як у Victoria Beckham і Marco de Vincenzo, носити, підкресливши талію, як пропонують Chanel і Kenzo, або надати кардигану повну свободу, застібаючи лише кілька ґудзиків й оголюючи трохи більше тіла, — варіантів стилізації безліч.

<b>кардиганы подиум</b>

Vogue.ua зібрав 14 кардиганів, які згодяться для прохолодних весняних і літніх вечорів і які можна придбати онлайн прямо зараз.

<b>кардиганы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.