До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця-сітка — наймодніший елемент відпусткової капсули

В запасі є ще місяць, щоб насолодитися теплою погодою і поїхати на море у відпустку. У валізу цього літа пропонуємо покласти не тільки лляний костюм, білу бавовняну сукню, купальник-трикіні і солом'яну сумку, а ще й спідницю-сітку, яка є однією з наймодніших речей 2023 року. Ажурна спідниця в техніці кроше — найделікатніший елемент капсульного літнього гардероба, і вона точно знадобиться на морі. Носіть її з купальниками на пляжі або комбінуйте з короткими топами чи сорочками ввечері.

Ельза Госк
Ельза Госк

Реклама

Тенденція на в’язані гачком речі традиційно повертається в наші гардероби, коли температура сягає +30 градусів. Тільки цього сезону йдеться не про тугі та рясні петлі, а про відкрите плетіння, схоже на павутину чи рибальську сітку. В колекції Proenza Schouler були помічені трикотажні спідниці до колін з перфорацією, які бренд поєднував із топами з торочками, Gabriela Hearst показали спідниці тонкого плетіння, а Maryam Nassir Zadeh зробили ставку на мереживну модель, яка нагадувала ажурні скатертини у бабусі на дачі. Незважаючи на те що ця тенденція більше асоціюється з курортними образами, спідниця-сітка знадобиться вам і для міського життя. Вибирайте більш щільну модель і міксуйте її з обʼємними бомберами за прикладом Dreis van Noten або комбінуйте зі светрами восени, як пропонують Interior.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Maryam Nassir Zadeh
Maryam Nassir Zadeh

Dries van Noten
Dries van Noten

Interior
Interior

Головні streetstyle-інфлюєнсерки і знаменитості також вибирають спідницю-сітку цього літа. Ельза Госк поєднує яскраво-рожеву модель в стилі barbiecore з лавандовим суцільним купальником та в'єтнамками, Софія Річі робить ставку на спідницю кроше у парі з бікіні і шовковою хусткою, зав'язаною як бандана, а Леоні Ганне носить спідницю з козаками і масивними прикрасами на музичному фестивалі Coachella.

Софія Річі
Софія Річі

Леоні Ханне
Леоні Ханне

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.