До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довга біла спідниця — наймодніша річ у літньому гардеробі

Довга біла спідниця — один з небагатьох елементів гардероба, який поєднує в собі комфорт, універсальність і елегантність. Серед причин успіху цієї речі, безумовно, є унікальна здатність адаптуватися до будь-якої ситуації, і саме з цієї причини вона стає безпрецедентним вибором, щоб побалувати себе різноманітними комбінаціями, особливо влітку. Ви можете носити спідницю з різними вбраннями — від кроп-топів до водолазок і простих футболок. Ще однією сильною стороною, яка робить цю спідницю такою особливою, є її здатність бути актуальною протягом років: вона адаптується до кожної епохи та вміє щоразу підкреслювати жіночність. Немає жодних вікових рамок, щоб носити її, ключ до успіху — в персоналізації образу. Ми зібрали для вас серію довгих білих спідниць, які задовольнять будь-який смак і потреби.

Реклама

Довга біла джинсова спідниця

Безсумнівно, серед трендів цього року виділяється саме джинсова спідниця. Ельза Госк, наприклад, вибирає варіант із заниженою талією, у поєднанні з короткою чорною водолазкою, чорними туфлями і байкерською шкіряною курткою. На наш погляд — це ідеальний образ, який вам знадобиться вже в вересні.

Ельза Госк
Ельза Госк

Біла спідниця з фатину

Спідниці з фатину здатні поєднувати в собі елегантність та витонченість, передавати відчуття легкості та романтичний настрій від одного погляду на них. Але також є і драматичні варіанти: пам’ятаєте образ Керрі Бредшоу в фільмі "Секс у великому місті"? Ви можете носити спідницю з фатину в будь-який час доби. Головна відмінність — це вибір решти складових образу: топ і кросівки для повсякденного вбрання або жакет і взуття на підборах для більш офіційного заходу.

Атласна спідниця

Виготовлена ​​з гладкої та блискучої тканини, ця спідниця є ідеальною основою не лише для особливих випадків, але й як літній одяг для ділового стилю. Подивіться, як стилізують таку спідницю streetstyle-зірки.

Біла плісована спідниця

Її унікальною особливістю є текстура, яка створює елегантний і витончений стиль. Кейт Міддлтон вибрала саме таку спідницю на тенісному турнірі Вімблдон-2023, поєднавши її з мʼятним жакетом Balmain, туфлями-човниками на підборах, сумкою Mulberry та золотими сережками Shyla з перлинними підвісками.

Пряма спортивна біла спідниця

Пряма біла спідниця — символ невимушеного французького стилю. Вона добре поєднується з повсякденним гардеробом, до того ж пасує не тільки до підборів, а й до спортивного взуття. Кендалл Дженнер доводить це на власному прикладі, одягаючи її з кросівками аdidas Samba та зеленою майкою у стилі мілітарі.

Широка біла спідниця

Із цією спідницею, яка нагадує стиль 1970-х років, ви ніколи не помилитеся. Візьмемо для прикладу Олівію Вайлд, яка вирішила доповнити своє вбрання чорними лакованими лоферами на широких підборах і веселим светром з принтом. Також ми бачили Кеті Голмс у спідниці А-силуету в парі з джемпером і балетками та Тейлор Свіфт у довгій спідниці з ажурними вставками і коротким топом.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.