До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити спідниці до щиколоток цього сезону

Незважаючи на зростання тренда на довжину до колін цього сезону, все ж таки елегантна довжина до щиколоток є більш практичною і привабливою в гардеробі. Пропонуємо саме зосередитися на довгих спідницях, які цього літа можна носити як з білими базовими топами і сорочками, так і з жакетами, трикотажними джемперами, невагомими блузами з шовку або денімом.

Реклама

Поки такі зірки, як Кеті Голмс і Тейлор Свіфт носять бавовняні спідниці А-силуету в богемному стилі, інші модниці вибирають шовкові моделі у парі з тонкими яскравими джемперами, як-от Леоні Ханне, або ошатні моделі з універсальними білими майками-алкоголичками, як у Моллі Чанг. Популярною спідницею цього літа є модель, виконана за принципом рибальских сіток, — поєднуйте її з сорочкою маскулінного силуету і босоніжками або сандаліями на відпочинку. Для міського стилю кращим вибором буде спідниця до щиколоток і діловий жакет, в якості взуття можна додати вʼетнамки на підборах, кеди або босоніжки з тонкими ремінцями. Більше стильних образів дивітьcя у нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.