До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси, які пасують до будь-якого взуття

Напевно, у вашому гардеробі вже є пара ankle jeans, що в перекладі з англійської означає "джинси до щиколоток". Це класичний і непідвладний часу крій, який прижився в 1990-х: їхня відмінність полягає не так у посадці, як у довжині штанини, яка не піднімається вище щиколотки, тому залишає взуття повністю видимим. Штанини таких джинсів не надто довгі і не надто короткі. Це робить їх ідеальними для міксування з безліччю одягу та взуття, від вінтажних кросівок і білої футболки до ботильйонів і водолазки. Ми зібрали для вас добірку модних джинсів до щиколоток, які можна носити з будь-яким взуттям.

Реклама

Класичні світло- або темно-сині джинси

Сині джинси до щиколотки, безперечно, є однією з модних моделей сезону весна-літо 2024, хай насправді вони є позасезонним одягом із вінтажною душею. Ви можете носити їх в денних образах з простою білою футболкою і кросівками, а також комбінувати із туфлями на підборах, а для ошатних вечірніх виходів міксувати з елегантним двобортним пальтом і вишуканим топом.

Чорні і сірі джинси

Чорні та сірі джинси також ідеально підходять для найвишуканіших вечірніх образів, завдяки довжині до щиколоток ви можете носити ці джинси з елегантними ботильйонами (також на підборах kitten heels). А для найстильнішого денного образу просто додайте пару шкарпеток і улюблене взуття на пласкій підошві, як-от кросівки або мокасини.

Максималістичні джинси до щиколоток

Якщо ви шукаєте джинси до щиколоток, щоб справити враження, ідеальним вибором стануть моделі класичного крою, прикрашені романтичними візерунками по всій поверхні. Це можуть бути квіткові мотиви — головний весняний тренд, або шкіряні аплікації чи контрастні вставки.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.