До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сумки сезону весна-літо 2020

Весна вже близько час вибирати ідеальну сумку на наступні пів року і не тільки. Vogue.ua зібрав наймодніші сумки з колекцій сезону весна-літо 2020.

Тиждень моди в Нью-Йорку

Наступного літа нью-йоркські бренди пропонують широкий вибір наплічників: від плетених моделей в колекції Ulla Johnson до атласних варіантів Zimmermann, від шкіряних ранців з ребристим дном Staud до прозорих, але зі шкіряними бортами 3.1 Phillip Lim. Крім того, бренди повернули сумки-бокси і "валізки". Серед головних моделей сезону весна-літо 2020 – шкіряна коричнева сумка Gabriela Hearst, модель, прикрашена візерунками у стилі печворк Oscar de la Renta і армійська сумка Michael Kors Collection. Не залишилися осторонь і мікросумки: Longchamp представили мініатюрну версію тоута, а Self-Portrait – пластиковий клатч на довгому ланцюжку.

Реклама

<b>сумки NYFW ss20</b>

Тиждень моди в Лондоні

На Тижні моди в Лондоні можна простежити відразу кілька трендів. Так, A.W.A.K.E MODE показали сумки всіх форм і розмірів: у колекції панували квадрати, прямокутники і кола. J.W. Anderson зробили ставку на сумки у стилі вестерн, які рясно прикрасили довгою бахромою, а от House of Holland оспівали рибальські мотиви. Burberry за традицією показали лаконічні тоути нових дизайнів. Бренди продемонстрували захоплення ручками незвичайних дизайнів і матеріалів: у Rejina Pyo ручки мають вигляд м'якого шкіряного банта, у Roksanda вони з двох тонких ниток, у Simone Rocha – з перлин, у Ports 1961 це ланцюг з акрилових різнобарвних ланок, а у J.W. Anderson – як продовження в'язаного затишного шарфа.

<b>LFW ss20</b>

Тиждень моди в Мілані

Під час Тижня моди в Мілані на подіумі з'явилися як гіперболізовані шопери в колекціях Marni, Boss і Salvatore Ferragamo, так і мініатюрні сумки Aigner, Dolce & Gabbana і Emporio Armani. Більшість дизайнерів віддали перевагу сумкам-відрам – від плетених моделей Missoni до шкіряних варіантів Prada. Крім того, наступного літа в центр уваги потраплять безформні тканинні сумки Alberta Ferretti, нові варіанти шкіряних сумок The Pouch від Bottega Veneta і пухнасті клатчі Fendi.

<b>MFW ss20</b>

Тиждень моди в Парижі

За традицією на Тижні моди в Парижі можна знайти сумку до вибору. Сумки-відра на кожен день прикрасили колекції багатьох дизайнерів: Celine показали плетені моделі, Hermes – шкіряні перфоровані відра для пляжного відпочинку, а Miu Miu зробили ставку на гумові "відерця". Наступного літа мотиви Дикого Заходу далі будуть актуальними. Це підтверджують колекції Paco Rabanne, Off-White, Valentino, Loewe і Isabel Marant. Тим часом Balmain і Louis Vuitton продовжують надихатися футуризмом, а Stella McCartney і Alexander McQueen додали нотки сільської естетики в свої колекції.

<b>сумки PFW ss20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.