До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шапки сезону осінь-зима 2020/2021

Підліткові часи, коли шарфи й шапки були ненависними елементами гардероба, залишилися в минулому, і в осінньо-зимовому сезоні 2020/2021 дизайнери впевнено засвідчують зворотне — шапкам бути. Вовняні головні убори грубого в’язання захопили подіуми й стали одним з головних аксесуарів поточної осені й прийдешньої зими. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими шапками цього сезону.

Max Mara
Dolce&Gabbana
Gucci
Ami

Найпопулярнішою в осінньо-зимових колекціях 2020/2021 стала шапка-біні, яка спершу, у першій половині XX століття, асоціювалася з гардеробом робочих, а потім стала буденною для школярів і студентів. Принадність фасону цих шапок у його універсальності — вони однаково гарні і з повсякденним, і з вечірнім образом та не потребують особливих стилістичних маніпуляцій. Max Mara показали двоколірні шапки із широким закотом до пари затишним пуловерам, а Dolce & Gabbana — однотонну біні, що повторює в’язання майстерно вишитого светра. Coach і Brandon Maxwell зробили ставку на колір, зовсім відмовившись від декору: цього сезону вибираємо шапки всіх відтінків зеленого й червоного. Перенестися в дитинство радять Gucci й Ami, які доповнили свої шапки по-дитячому наївними помпонами, а Molly Goddard доповнюють максісукню зі шлярками та драпіруванням кольору електрик сірою шапкою з великим бантом.

Реклама
Max Mara
Coach
Brandon Maxwell
Molly Goddard

Vogue.ua зібрав 10 модних в’язаних шапок для перших холодів.

<b>шапки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.