До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші лляні штани в колекціях весна-літо 2021

Штани з льону найкращий вибір для спекотного липня. Крім своєї безперечної практичності, вони також славляться й універсальністю: жакети, топи, блузи і навіть подовжені туніки вони скрізь до ладу. Vogue.ua зібрав найкращі образи з показів і з'ясував, які лляні штани варто додати у свій гардероб цього літа.

Dior
Alberta Ferretti

Укорочені лляні штани, як у колекції Dior і Alberta Ferretti, що відсилають до стилю сафарі, знову очолюють модні тренди. Головні кольори всі відтінки пісочного і бежевого, доповнювати які дизайнери радять топами тієї ж палітри, класичними сорочками, а також несподіваними аксесуарами, на кшталт підвіски з великокаліберним каменем або сумки з анімалістичним принтом. Ще одна актуальна модель нарочито широкі лляні штани, які особливо ефектні в поєднанні з укороченим жакетом. Надихнутися на стилізацію радимо колекціями Stella McCartney і Nehera.

Реклама
Stella McCartney
Nehera

Цього літа брюки із защипами модель, універсальна у всіх сенсах. Вони не потребують особливих хитрувань зі стилізацією, в пару до них підійде як об'ємний, так і приталений верх. Можна повторити образ з показу Jacquemus, додавши до штанів улюблений бра, або надихнутися колекцією Louis Vuitton і доповнити їх fishnet-лонгслівом і укороченим жакетом.

Jacquemus
Louis Vuitton

Vogue.ua зібрав 7 найкращих лляних штанів для стильних літніх образів.

<b>льняные брюки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.