До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fishnet — найгарячіший тренд цього літа

Цього сезону тренд на одяг із сітки вийшов на новий рівень: тепер її модно носити не тільки соло, а й одягати поверх бра, щільних сорочок з деніму, комбінезонів і суконь, щоб додати образу особливих обрисів і підкреслити гру текстур. У колекціях весна-літо 2021 сітку можна знайти у Dior, Dries Van Noten, Nanushka, Valentino, Bottega Veneta, Hermes, Acne Studios та інших іменитих брендів. Vogue.ua зібрав найкращі образи з подіумів і розібрався, як ефектно носити сітчастий одяг цього літа.

Acne Studios
Burberry

Сітчасті сукні, топи й накидки, що підкреслюють силует, повертаються в модний сезон, підтримують ностальгічні настрої і демонструють естетику 1990-х. Тренд графічний і мінімалістичний, а також — по-справжньому універсальний. Йому до снаги бути гнучким і надавати міським образам ультрасучасної атмосфери. За натхненням для стилізації барвистих елементів гардероба з сітки радимо звернутися до Burberry. Бренд заграє з багатошаровістю і пропонує вдягати кроп-топ у стилі fishnet поверх комбінезона й тренча неоново-синюватого кольору. Acne Studios ж поєднують два тренди в одному образі, додають до сітчастої максісукні бра, виготовлене в техніці кроше. Візерунок, що повторює рибальську сітку, бренд також представив на штанах і навіть на взутті.

Реклама
David Koma
Balenciaga

Найкращим спільником майбутніх літніх вечірок стануть туніки, сукні та спідниці в дусі fishnet, прикрашені лелітками або виготовлені з металу. Такі моделі у своїх колекціях продемонстрували Balenciaga і David Koma. Цим яскравим елементам не потрібно додаткове обігрування — обидва бренди зробили сітку головною зіркою образу, доповнивши її комбінезоном або топом чорного кольору. Не менш популярним цього літа буде fishnet, що стане самостійною модною одиницею, яку не потрібно буде вдягати поверх чогось іншого. Романтичні комбінезони з торочками й ажурним оздобленням, як у Dior, або мінісукні з довгими рукавами й V-подібним викотом, як у Bottega Veneta, — вибір за вами.

Dior
Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав 5 найкращих речей із сітки для трендових літніх образів.

<b>предметка fishnet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.