До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі прикраси в колекціях осінь-зима 2021/2022

Попри те, що існують якісь timeless прикраси, всесвіт ювелірних виробів не позбавлений ​​ризику і досліджень (найліпший приклад, звісно ж, високе ювелірне мистецтво). Еволюція світу моди і споживання призвела до появи безлічі ювелірних виробів і нових брендів, суголосних духу тисячоліття, тобто з простішими і більш мінімалістичними лініями, які ідеально підходять для повсякденного використання. Проте зміни в тенденціях і бум Zoom-конференцій безпосередньо вплинули на дизайн, змусивши його повернутися до певного максималізму і навіть розкоші.

Бахрома
Chanel
Isabel Marant

Це одна з найяскравіших новинок, яку можна було помітити в колекціях Etro, Marni, Chanel, Jil Sander, Giorgio Armani, Lanvin, Rokh і Isabel Marant. Вироби з бахромою переважно представлені у форматі білих і срібних кристалів.

Реклама
Квіти
Saint Laurent
Y/Project

Це весняна класика, але саме тому їх деконтекстуалізація завжди працює. Дизайнерські інтерпретації майбутнього сезону різноманітні: від по-дитячому наївних, як у Acne Studios і Dior, до буквальних, як у Schiaparelli і Saint Laurent. Прикраси Y/Project і Simone Rocha демонструють ідеї DIY, які все ще залишаються на піку популярності.

Логоманія
Prada
Versace

Ще одна яскрава тенденція сезону осінь-зима 2021/2022, що поширюється і на ювелірні вироби. Бренди, схоже, хочуть переосмислити свій брендинг таким чином, який більше передбачає не стільки традиційне суспільне визнання, скільки знання історії і реальний зв'язок (переважно на естетичному рівні) з лейблом. Gucci, Prada, Versace, Chanel, Fendi, Moschino і Hermès продемонстрували вироби як зі своїми фірмовими знаками, так і з логотипами на сережках, кільцях, брошках і чокерах.

Каблучки XXL
Schiaparelli
Ports 1961

Разом з тим, як вуличне життя повертається в колишнє русло, каблучки знову повернули собі головну роль. І їхня головна особливість у тому, що тепер вони дуже і дуже великі. Schiaparelli, Temperley London, Ports 1961 і Miu Miu стверджують, що носити варто кілька каблучок одночасно по-італійськи.

Чокери
Sportmax
Paco Rabanne

У майбутньому сезоні чокери очолять тенденції. Вони з'явилися в колекціях Schiaparelli, Sportmax, Salvatore Ferragamo, Jil Sander і Acne Studios. Великі ланцюжки чи монолітні прикраси вибір за вами.

Камені
Chloe
Tom Ford

Втілення театральності, що знайшло своє місце серед ювелірних прикрас і модної біжутерії майбутнього сезону. Зовнішній вигляд прикрас багато в чому пов'язаний зі зростанням популярності срібла, а також зі святковим настроєм, який транслюється через образи. Камені набувають більш полірованих форм, як у Paco Rabanne, Saint Laurent і Ports 1961.

Екстрадовгі сережки
Ulla Johnson
Patou

Екстрадовгі сережки давно знаходяться у списку головних трендів серед прикрас, тому немає нічого дивного в тому, що наступної осені вони ставатимуть довшими, поки не торкнуться плечей і навіть ключиць. Такі прикраси були помічені в колекціях Isabel Marant, Etro, Lanvin, Saint Laurent, Ulla Jonson і Patou.

Текст: María José Pérez Méndez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.