До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі екошуби в колекціях осінь-зима 2021/2022

У цьому сезоні осінь-зима 2021/2022 тенденція на стійку моду відчувається сильніше, ніж раніше. Дедалі більше брендів стали робити ставку на штучне хутро замість натурального, а модні інфлюенсери радо підтримали дизайнерів. Минулого тижня ми вам показували модні екошуби, які вибирають streetstyle-зірки цієї зими, а тепер хочемо розповісти, у колекціях яких брендів знайти найбажаніші моделі. Об’ємні шуби зі штучного хутра, моделі з китицями, пухнасті варіанти а-ля натюрель, мінішуби, теплі пальта з овчини й білі хутряні моделі — ось головні тренди у верхньому одязі на модних подіумах. Vogue.ua зібрав найкращі екошуби в колекціях осінь-зима 2021/2022.

Saint Laurent
Oversize

Схоже що, тренд на oversize з нами надовго. Маскулінні жакети, об’ємні пальта, светри, ніби на кілька розмірів більші, та гіпероб’ємні екошуби — те, що має бути у вашому осінньо-зимовому гардеробі. Найактуальніші шуби вільного крою можна знайти в колекціях у Givenchy, Alberta Ferretti й Sportmax. Якщо Меттью Вільямс пропонує цієї зими носити об’ємну триколірну модель, яка обов’язково принесе вам удачу, то Альберта Ферретті дотримується дещо консервативного підходу, показуючи елегантну чорну екошубу, яку можна зібрати на талії за допомогою пояса.

Реклама
Givenchy
Sportmax
Alberta Ferretti
Овчина

Шуби-овечки — тепла альтернатива варіантам з куниці, норки й соболя. Крім того, шуби з овчини невибагливі в догляді й слугуватимуть вам вірою і правдою багато років. Цієї зими вибирайте об’ємне пальто Teddy з колекції Max Mara, яке носять streetstyle-зірки головних Тижнів моди. Загорніться від морозів у шубу з високим коміром Coach або хутряне пальто з кучериками Alberta Ferretti.

Coach
Max Mara
Alberta Ferretti
А-ля натюрель

Цієї зими дівчата, яким подобається зовнішній вигляд натурального хутра, можуть підібрати собі sustainable-варіант, який нічим не гірший. Дизайнери пропонують зігріватися цього сезону в екошубах, подібних до хутра тварин. Burberry показали об’ємну шубу зі штучного хутра з китицями на подолі, що відсилають до лисячого хвоста. Тим часом у колекції Miu Miu з’явилася вкорочена шуба в стилі єті, а в Prada — хутряне пальто з довгим коричневим ворсом.

Burberry
Miu Miu
Prada
З довгим ворсом

Крім шуб зі штучного короткого хутра й пальт з овчини, цього сезону також у тренді моделі з довгим ворсом, які мають свіжий і небанальний вигляд. Alberta Ferretti освідчилися в любові об’ємній шубі із заходом у карамельній колірній гамі, Dolce & Gabbana показали шубу в яскраво-червоному відтінку й блискучий варіант у відтінку срібла. Тим часом Gucci оспівали модний чорно-білий варіант у діагональну смужку, який припаде до смаку дівчатам, які раніше носили шуби з хутра шиншили.

Alberta Ferretti
Gucci
Dolce & Gabbana
Міні

Довжина міні захопила цього сезону модні подіуми. Дизайнери у своїх колекціях представили як маленькі чорні сукні й звабливі спідниці, що пасуватимуть до новорічної вечірки, так і помітно вкоротили верхній одяг. Звісно, мінішуба зі штучного хутра навряд чи врятує в мороз, проте для неї можна знайти інше застосування. Наприклад, доповнити короткою екошубою вечірній образ або накинути на плечі хутряну куртку, коли ще не дуже холодно. Зокрема, у Givenchy ви знайдете привабливу модель з додатковим об’ємом у зоні плечей, у Chanel — елегантний хутряний жакет, а в Dolce & Gabbana — statement-шубу зеленого кольору.

Givenchy
Chanel
Dolce & Gabbana
Білосніжні

Погодьтеся, взимку верхній одяг білого забарвлення має особливо принадний вигляд, а надто, якщо це пухнаста шуба. Елегантний і розкішний білий колір має набагато цікавіший вигляд на тлі сірих і чорних образів, а м’яке хутро створює відчуття комфорту та безтурботності. Не варто чекати слушної миті, щоб одягти білу шубу, носіть її на щодень, щоб створити собі святковий настрій. Придивіться до об’ємної екошуби Coperni з поясом на талії — бренд пропонує поєднувати її з білосніжними ботфортами-панчохами для вечірнього виходу, а крім того, вона матиме стильний вигляд з черевиками-хайкерами й чоботами на пласкому ходу в денну пору.

Coperni
Michael Kors Collection
Bevza

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.