До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарячіші тренди літа за версією Instagram

Хоч до кінця літа залишився ще цілий місяць, Instagram вже переповнений мільйонами фотографій, зроблених біля моря, під час подорожей і на відпочинку. Вони ж допомагають визначити найгарячіші тренди сезону. Наприклад, 2017 року всі носили купальники з високими вирізами, як було модно в 1980-х, торік хітом стали сонцезахисні окуляри у вигляді серця і шорти-велосипедки, а цього літа свої "лайки" збирають прикраси з черепашок, шовкові спідниці з леопардовим принтом і багато іншого.

Браслет на ногу

Ностальгія продовжує визначати модний порядок денний. Цього разу зі спогадів дитинства повернули браслети на ногу, що були дуже популярними в 90-х і першій половині нульових. Активно підтримали цю тенденцію невеликі ювелірні бренди, які спеціалізуються на прикрасах ручної роботи, – на їхніх Instagram-сторінках такого роду аксесуарів з'явилося дуже багато. Адже коли, як не влітку, носити браслети на ногах і слухати реґі?

Реклама
@monikh
Леопардова спідниця

Леопардовий принт вже давно зарахований до класики, але цього літа він панував буквально всюди. Каталізатором стала шовкова леопардова спідниця, у якої навіть з'явився свій Instagram-акаунт. Так, не всі зібрані в ньому приклади, як і з чим носити "хижака", є релевантними, але сам тренд читається чітко.

@leopardmidiskirt
Ефект tie-dye

Instagram-аудиторія жваво відгукнулася на тренд tie-dye, який став одним з ключових у сезоні весна-літо 2019. Більше того, народні умільці нерідко самі робили речі з цим ефектом, виварювали їх на власних кухнях. Якщо експериментувати немає натхнення, краще звернутися до колекцій Stella McCartney, Dries Van Noten і Proenza Schouler.

@karenbritchick
Прикраси з черепашок

Хто в дитинстві не робив прикрас або виробів з черепашок? Час згадувати втрачену навичку, якщо хочеться підтримати цей гарячий Instagram-тренд. Браслети, сережки та кольє, прикрашені десяткою черепашок різних розмірів, почали з'являтися в мережі ще торік, але влітку 2019-го досягли свого апогею. У межах міста вони мають не завжди доречний вигляд, але якщо відпустка біля моря ще попереду, чому б не спробувати?

@newone
Окуляри на ланцюжку

Ще одна тенденція, пов'язана з літнім відпочинком, – окуляри на ланцюжку. Крім ефектного зовнішнього вигляду вони володіють практичністю: нарешті можна не боятися втратити улюблені окуляри на пляжі.

@donni

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.