До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найпопулярніші шорти цього літа

До кінця літа залишилося всього півтора місяці, а це означає, що потрібно встигнути насолодитися прогулянками в шортах. Vogue.ua подивився які і як їх носять дівчата з найрізноманітніших міст світу від Нью-Йорка до Берліна.

Велосипедки

Класичні обтягуючі велосипедки з спортивних залів і велосипедних доріжок на червоні доріжки і модні покази вивела Кім Кардаш'ян. Її приклад наслідували сестри і найближчі подруги, сумарна армія яких дорівнює кілька десятків мільйонів людей, і далі розмах лише набирає обертів. Тепер носити велосипедки у великому місті – абсолютно природно, особливо якщо поєднувати їх з вільними легкими сорочками або маскулінними об'ємними піджаками. Головне – дотримати баланс пропорцій.

Реклама

<b>Velo_Shorts</b>

Джинсові шорти

Джинсові шорти – класика літнього гардеробу, особливо улюблена моделями. 90% дівчат на літніх Тижнях моди після показів виходили саме в коротких джинсових шортах. Їх приклад надихає підтримувати себе у формі і ще більше ходити пішки.

<b>Jeans_Shorts</b>

Костюмні шорти

Не меншої популярності у героїнь streetstyle-хронік цього літа набули костюмні шорти, які можна порівняти з обрізаними в правильному місці брюками. Вони нерідко були схожими за фактурою і відтінком з жакетом, а їх крій з м'якими защіпками личитиме дівчатам з різними фігурами.

<b>Costume_Shorts</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.